Under en stein i skogen 11

Norge, Norge! 17. MAI
- (og 18...)

Vi lever i et FINT land - langt og med mye fjell og is og myr, kort sagt alt mennesker trenger...og bare Calle H. ikke får vilja si, så kan det tilmed bli fargerikt og unngå å dø av innavl.

Men Norge FORANDRER seg. Forrige uke var jeg i Bergens Tidende og sa at AVISENE forsvinner og Hordaland Postforbund og sa at posten... Så dro jeg videre til Via Nova i Sandvika og sa til en masse trafikkfolk at VEIENE - og avslutta i Sandefjord, der jeg sa til IT-folka i Oslo Kommune at BYENE!

Og alle steder møtte jeg mange fagfolk som mente at på deres felt - har jeg KANSKJE rett.

Ja, kanskje. (Eller kanskje ikke?) Men ANNERLEDES blir det SIKKERT. Og HVIS landet skal fortsette å værra fint, ikke bare for maur og myrer, men åsså for Norske Mennesker av alle Farger, så må vi diskutere det.

Det hjælper ikke at JEG babler. DERE må ut og danse! Og derfor deduserer jeg denna RØ, VITE OG BLÅ steinen til en som IKKE er ung datanerd, men GAMMAL analog SJAFFØR! Han skriver til meg at han har så mye å tenke på for tida at han få'kke sove, "ikke engang når han kjører!" Wergeland ville likt SUNDES TRUCKSTOP - og kanskje DU vil laga no liknende SJÆL? SÅ la oss alle sammen synge BJØRNSONS vakre strofer:

Artikkelen fortsetter under annonsen

Furet, værbitt over vannet
Med de tusen hjemmeSIDER!

Denne sida kommer i ny utgave hver eneste onsdag klokka 27.62.24. Neste gang er 22 Mai.
Layout og html-koding: Gatas Parlament

2000.05.15