HURRA: SLUTT på DUSTEforbudet mot MOBB i FLY!

HURRA: SLUTT på DUSTEforbudet mot MOBB i FLY!

- og NETT i CÆBBIN' kommer i 2001 (lover de)

Jeg var på PRESSEkonf hos SAS i Stockholm på mårran tårsda den 13 (om Nettsatsinga deres) - og det VAR faktisk no NYTT der:

SASNettNytt

- Bl.a. lover NettSASene å laga et NYTT InterNettSalgsSted der de skal selge ALLE flybillettter (Ja, BRAATHENS åsså, svarte de på spsm fra meg)...

- OG å forenkle den (for tida litt klumpete) inngangen på BonusTjenesten sin, som nå krever at du skal kunne TO passord for å komme inn (håplaust for en (halv)senil (halv)gammal tulling som Tøgrim) - sånn at det blir nok med ETT.

- Dessuten Demonstrerte de SASBestilling på WAPtelefon (MOBB) som så ok ut, men det vi'kke jeg si no mer om før jeg får testa're ute i jungærn sjæl.

Tjenesten leveres foreløpig av TeleNor (åsså i Sverige!) som iflg SAS er dyktigst i VERDEN på sånt på Mobb. Hørte du DET, Kark?

MOBBrosinen i pølsa

Men det VIKTIGSTE, sett med mitt skeive syn, er det SASene svarte da Tøgrim spurte dem om NÅR vi får bruke disse herrrlighetene under den kjedeligste, ubehageligste og mest unyttige delen av reisa - INNI flyet:

SASmarkedsDirr Erik Strand sa at han REGNER MED at MOBBforbudet i fly blir OPPHEVA i år (2000)!

Og at SAS vil begynne å tilby INTERNETT INNI neste generasjon av FLY, som kommer NESTE år (2001)!

Avtalen med firmaet som har innstallert de rådyre SeteTelefonene er SAGT OPP. Disse telefonene er nå DAUE (noe ingen kommer til å merke, for JEG har ihvertfall ALDRI sett noen bruke dem!) og skal RØSKES ut.

Hurra igjen, og god tur til dynga!

En mytes DØD

SASfolka bekrefter altså nå offisielt det alle som følger med har visst en stund:

Det fins INGEN (teknisk) grunn til å forby MOBB i fly. NEI, Mobben påvirker IKKE flyets instrumenter. Det fins INGEN eksempler på at NOE fly har kommi i trøbbel fordi noen glemte å slå av MOBBEN sin, og INGEN tester som viser at det KAN skje (om så flyet er fullstappa med Mobber fra hue til hale)!

(Alle måtte jo dessuten forstå at HADDE små Mobber fått digre 707er til å styrte, så hadde Norske Fjelltopper vært tjukt belagt med Jumboer, så mange glemske folk som har Mobb HerILandet.)

Tilmed i OverTroiske USA blir det lov å ringe med Mobb så lenge flyet står PÅ BAKKEN (med instrumentene på)...

Og SASfolka bekrefter at de nå jobber aktivt for å få MobbForbudet oppheva SSSF (=SåSnartSomF...)

MobbKom INN i flya

Dette betyr IKKE at du bare kan begynne å RINGE i fly SFSF etter at DusteForbudet er oppheva.

For BAKKEstasjonene liker ikke fly. Et (av flere) problemer er at de MISTER kontakt når'u kommer over 3000 m...

Løsninga (iflg SAS) blir å putte MobbStasjoner INN i flya, som bruker KomTekno som bransjen (med en av sine mange uforståelige forkortelser) har døpt TFTS.

Samme stasjoner skal brukes til å skaffe InterNett i Cæbbin'. Og de kommer altså (i følge løftene) NESTEår.

NOEN har tapt MYE GRYN

Detta er LykkeMeldinger for sånne ArbeidsGutterOgJenter som MEG,

- som flyr i jobb hver jævla uke, enda jeg har flyskrekk og dårlig rygg og HATER det og MyeHeller ville reist med BåtBilTog (eller GÅTT!)

- og GJERNE skulle brukt den Unyttige, Ubehagelige flytida til å svart på Nødvendig Epost og TlfBeskjeder (eller ringt noen JegErGladI når'e rister og JegTrurJegSkalDø...

- Og har ønska de provoserende SeteFonene som kosta Hundre i minuttet til HELVETE mange ganger!

(Dessuten får jeg en sjangse til til å diskret nevne hvor KLOK Tøgrim er. Trofaste Lesere husker en HATartikkel jeg hadde mot FlySelskapene I PCWorld for noen år sida, der jeg sa at MOBBforbudet er TULL og SeteFonene en JÆVLA MISS! - Dere som IKKE leste'n, skal få'n Under Steinen i vår.)

Siden sjøl ikke NORSKE JAPPER har vært DUMME nok til å bruke SeteFonene, har noen tapt MASSE PENGER på denne feilinvesteringa.

- Men det er IKKE OSS! sier SAS.

Så vidt jeg forstår, blei InnPuttinga av DusteFonene betalt av et underselskap av no AT&T-greier i USAmerika.

Okei. Så SAS har KANSKJE ikke tapt gryn på dette skoleeksemplet på OverGrådig GriseKapitalisme. Men DFene var Dårlig Sørviss. Så jeg håper SAS LÆRER av det, og IKKE fx trur at det er lurt å legge en rådyr PRIS på bruk av Nett i Fly?

Vi FlyForbrukere bør ihvertfall love hverandre å FØLGE mer KRITISK med nå, og IKKE finne oss i mer sånt PlyndreTull NesteGang!

tron øgrim
2000.01.13