Zolong.no

Nettreisebyrået som kanskje først og fremst ble kjent for sine overraskelsesreiser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
ZOLONG.NO: Nettreisebyrået kom opp med testens dyreste billett.
ZOLONG.NO: Nettreisebyrået kom opp med testens dyreste billett. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
image: Zolong.no

FlySurprise heter konseptet, som fremdeles er en mulighet for deg som helst ikke vil vite hvor du skal. I tillegg kan du bestille flyreiser, pakketurer i regi av Zolong, leiebil og hotell.

Bestillingen foregår i fem trinn; Du bestemmer tid og sted, får oversikt over muligheter med priser, søker etter og får opp tilbud med tilgjengelige seter, detaljer om reisen, registrering, prisinformasjon og bekreftelse. Ganske greit – selv om vi ikke har noe behov for å se teoretiske muligheter og priser dersom de ikke er å få kjøpt.

Du betaler etter at reisen er bestilt og bekreftet. Du får tilsendt faktura, som betales med kredittkort eller giro. Billetten blir sendt i posten to uker før avreise. Ved bestilling mindre enn to uker før avreise, må du fylle inn giro selv og fakse over betalingsbekreftelse til selskapet.
Zolong tar en ekspedisjons- og administrasjonsomkostning på 25 kroner per bestilling – selv om ikke all informasjonen vedrørende dette er oppdatert på vevsidene deres; Vi fant faktisk denne formuleringen under informasjonen Om Zolong: ”Hva koster det å bestille gjennom Zolong? – Vi tar ingen gebyrer for bestilling av reiser, men ber deg lese våre regler om endringer/avbestilling”.

På flyreiser og pakkereiser utenfor Europa må du betale et depositum på 1.000 kroner etter bestilling.

Tilbyr: Du kan søke pris og bestille flyreiser, pakkereiser, hotell og leiebil. Har korte beskrivelser av en del reisemål, samt værmeldingstjeneste og kart.

Priser:
Oslo-London 21.-25. mars: Fikk i utgangspunktet fire muligheter, men resultatet etter tilgjengelighetssøk er nedslående: Ingen tilgjengelige seter.
Oslo-Mexico City 11.-25. juni: Fikk i utgangspunktet fem muligheter å søke tilgjengelige seter, men kun ett selskap hadde ledige seter begge veier. Pris: 7.475 kroner. Hele bestillingen, inkludert registrering underveis, tok 3,5 minutter.

Krav til registrering: Du behøver ikke registrere deg for å søke etter reiser og tilbud, men må registrere deg underveis i bestillingen.

Brukerstøtte: Kontoret har en besøksadresse i Oslo, pluss brukerstøtte via telefon og e-post. Kontor og telefon har åpningstider man-fre 0800-1600. Brukerstøtten på e-post er ikke veldig effektiv; Fra vi sendte forespørsel til vi fikk svar, gikk det to døgn og fire timer.

Avbestilling: Avbestilling skjer mot gebyr på 200 kroner. Dette gjelder for flybilletter før billetten utstedes, for hoteller 14 dager før avreise, og for leiebil 24 timer før avreise. Etter den tid gjelder andre priser og vilkår – også ettersom type billetter og selskapenes egne vilkår.

Nettadresse: Zolong.com

  • Videre til neste nettreisebyrå i testen.

  • Tilbake til hovedartikkelen.
  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!