Zolong.com

Lett, oversiktelig og med konkurransedyktige priser. Med markedets beste billettbestilling får Zolong terningkast seks.

Zolong startet sent i fjor sommer. Kraftig markedsføring og satsing på et brukervennlig bestillingssystem har gjort nettbyrået til ett av de mer kjente i Norge. Zolong arrangerer egne pakkereiser, og er i så måte mer en nett-turoperatør enn ett byrå. Hovedkonkurrentene er turoperatører som Globetrotter, Prisma og Flyaway.

Er det fullt på flyet (markert i rødt) kan du utvide søket to dager i hver retning.
Er det fullt på flyet (markert i rødt) kan du utvide søket to dager i hver retning. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hovedsiden er ryddig, uten innslag av reklame og andre fiksfakserier. Flybestillingen er enkel, du velger avreiseflyplass og datoer, og fyller ut ønsket destinasjon. Aktuelle flyselskaper med pris blir presentert umiddelbart. Zolong har per i dag markedets beste bestillingssystem for flybilletter. Priser søkes fra Worldspan og Amadeus, og når flyet er fullt kan du be søkemotoren sjekke etter ledige plasser to dager før og etter de satte datoene. Veldig kjekt for deg som opptatt av pris, og har mulighet til å være litt fleksibel.

Det finnes ingen restriksjoner på antall tilbud som kan sjekkes for plasser samtidig. Videre kan du alltid gå ett steg tilbake og forandre reiseopplysningene du har gitt. Zolong havnet for øvrig midt på listen i vår pristest av ulike reisebyråer.

Pakkereiser kan skreddersys. Det satses på USA, europeiske storbyer og eksotiske reisemål som Dubai og Mauritius. Det tilbys også såkalte ”flysurprise” pakker, hvor du kan la deg overraske med en tilfeldig valgt storbyweekend i Europa for kr 3.500.

Artikkelen fortsetter under annonsen

  • Tilbyr: Bestilling av flybilletter, leiebil (AVIS), hotell (ett sted mellom 600-700 i databasen), cruise, gruppereiser og pakkereiser over hele verden.

  • Krav til registrering: Nei.

  • Brukerstøtte: Telefon fra 08 til 17 på hverdager, samt 09 til 15 på lørdager. E-post skal besvares innen en arbeidsdag.
  • Avbestilling: Det kreves ikke avbestillingsgebyr inntil billetten er utstedt. Ved bestilling av pakkereiser er det satt ett depositum på kr 200.

  • Nettadresse: Zolong.com

Forrige - Neste