Widerøe

Widerøe


Her kan du ikke bare bestille billetter med Widerøe, men med mange andre flyselskaper også; de fleste flyselskaper i verden, reklamerer de selv for under spørsmål & svar-seksjonen.

Dersom du søker etter flyvninger på datoer der det tilfeldigvis ikke er noen avganger, får du bare en feilmelding om at det ikke finnes tilgjengelige flights for de spesifiserte søkekriterier. Dette er håpløst og lite brukervennlig. I slike tilfeller burde man fått oppgitt alternative datoer rundt angitte tidspunkt, når det er flyvninger. I stedet må man korrigere dato helt til man får treff.

Når du først har fått opp en liste med mulige flyvninger, kan du bla deg fram og tilbake til omliggende datoer, og slik lete etter de laveste prisene. Men dette fungerer egentlig kun som en lavprissøker på innenlandsreiser; på utenlandsreiser får du ikke oppgitt pris før du har valgt avgang; det er riktignok angitt prisnivå, men hvem vet hva det betyr? For innenlandsreiser fungerer det derimot mye bedre, da alle billettene er angitt med priser, inkludert skatter og avgifter.

Du kan velge om du vil ha resultatlisten sortert etter pris, avgangstid, flytid etc.

Korte fakta:

Språk: Norsk
Billettbestilling fra startsiden: Ja
Trinn i billettbestillingen: 4
Brukerstøtte: Ja, fantastisk tjeneste som lar deg "chatte" online med hjelpedesken. Du kan også sende e-post eller bruke telefon.
Billettbestilling uten registrering: Ja
Nettadresse (ekstern lenk): wideroe.no
Terningkast: 3

    Eksemplarisk brukerstøtte. - Dette vil vi ha mer av! Men bestillingstjenesten er tungvint; du må angi korrekt dato, og du må velge avgang før du får se prisen på utenlandsreiser. På innenlandsreiser får du imidlertid prisen med en gang, og det fungerer bedre.

>> Klikk her for å gå til neste vurdering
>> Klikk her for å gå tilbake til hovedartikkelen