Welcome to Miami

Floridas hippeste byr seg frem.

Flere nordmenn reiser for eksempel på ferie til Miami. Der er det dyrt å plukke opp mobilen. Foto: Ole Thomas Halvorsen
Flere nordmenn reiser for eksempel på ferie til Miami. Der er det dyrt å plukke opp mobilen. Foto: Ole Thomas Halvorsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Welcome to Miami, bienvenido a Miami, synger Will Smith i sangen sin. Og det er bare å reise. Floridas hippeste by lokker med nydelige strender, livlig uteliv, bra shopping og flotte bygninger.

I dette programmet av FRI tar Lars Bull deg med på en rundtur i både Miami og Miami Beach (sistnevnte er faktisk en egen by) slik at du får se hva som venter deg der på Floridas østside.

Han tar seg også tid til den fire timer lange kjøreturen fra Miami til Disneyworld, og svinger innom noen av de store shoppingsentrene for å gjøre noen kupp.

Synes du Miami og Florida høres fristende ut? Vit at dollaren er svak mot den norske kronen for tiden, så dermed er det gunstig å legge ferien hit i sommer.


Vi gir deg FRI

Fram til juni vil DinSide hver uke presentere en ny episode av programserien FRI. Det er Lars Bull, kjent fra Skiguiden som vi presenterte nå i vinter, som har det hyggelige oppdraget å reise rundt i den store vide verden for å sjekke ut forskjellige reisemål og ferieformer for oss andre. Han skal blant annet ta oss med til Orlando, Miami, på biltur i California, til Mexico og til Egpyt.

Har du fått med deg de tidligere episodene?

FRI del 1: Bli med ombord verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas

FRI del 2: Moro i Orlando