Østerrikske Welcome Air flyr til Nederland, Tyskland, Frankrike, Italia, Sverige og Norge. <i>Foto: Welcome Air</i>
Østerrikske Welcome Air flyr til Nederland, Tyskland, Frankrike, Italia, Sverige og Norge. Foto: Welcome AirVis mer

Welcome Air fra Torp

Den 29. november åpner det østerrikske flyselskapet Welcome Air nye ruter til Göteborg, Hannover, Innsbruck og Graz fra Torp.

Dermed åpner det seg nye muligheter for vestfoldinger som vil ut og se Europa. Alle disse fire destinasjonene er nye for flyplassen Torp. Welcome Air flyr allerede til de samme destinasjonene fra Stavanger.

Rutene vil gå hver tirsdag og torsdag, og flyparken til Welcome Air består av knallgule og lilla Dornier 328 fly, med plass til maks 32 passasjerer.

Direkte til Alpene

Både Innsbruck pg Graz er flotte utgangspunkt for den som vil stå på ski. Innsbruck er Tyrols hovedstad, og ikke langt unna skiparadis som Saalbach, Sölden og St. Anton. Graz, som ligger helt øst i Østerrike, er et godt utgangspunkt for den som vil på ski i Slovenia. (Les mer: Ski(t)billig i Slovenia)

Prisene

Prisene ligger på 1.480 kroner tur/retur Göteborg, 4.230 kroner tur/retur Graz, 3.000 kroner tur/retur Hanover og 4.230 kroner tur/retur Innsbruck. I forbindelse med åpningen av de nye rutene kan du imidlertid få billigere billetter, forutsatt at du overnatter mellom lørdag og søndag.

Mer info: Welcome Air