VIP-shopping

VIP-PRODUKT: Rabattkuponger på design, juveler, sprit og champagne. Her er VIP-pakken som får deg bort fra lavpristristessen.

Med rabattkort blir den dyreste shoppingen billigere.<br />
<br />
<i>Foto: Per Ervland</i> Foto: Per Ervland
Med rabattkort blir den dyreste shoppingen billigere.

Foto: Per Ervland Foto: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bor du femstjerners i Madrid kan du nå shoppe femstjerners med rabatter i den samme byen. Visste vi det ikke; det er dyrt å være fattig, men det blir nok enda dyrere når vi kan bli lokket ut på glattisen med rabattkuponger.

Shoppingtour

Det er selskapet Madrid Shopping Tour, S.L som sammen med turistmyndighetene i Madrid, har laget et shoppingprogram. Alle som bor på et femstjerners hotell, får et kort som gir rabatter til 100 av Madrids beste butikker, og til sammen forslag til 11 shoppingturer.

Butikker som er omfattet i programmet er blant mange andre: Loewe, Laurel, Carolina Herrera, Escada, Bacarrat og champagnehuset Cava de Magallenes.

Informasjon:

Hva: VIP-Pack. Kort som gir rabatter og gaver i Madrids beste forretninger, og kart over de beste shoppingløypene.
Tlf: + 34 - 91 316 06 57
Hvor: Du får VIP-Pack på Melía Castilla, Intercontinental, Melía Madrid Princesa, Occidental Miguel Angel, Mirasierra Suites, Monte Real, Orfila, AC Palacio, Retiro, Husa Princesa, Riz, AC Santo Mauro, Silken Puerta de América, Urban, Villa Real, Wellington og Villamagna.
Nett: Madrid Shopping Tour, S.L.

Mer

Totalguiden til Spania
Gay hotell i Madrid
Skinke, skinke
Shopping, tao og Bulbelly
Speedshopping i USAs største mall


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!