Vinterferie i Egypt

Med vinterferien rett rundt hjørnet er det vrient å finne saftige reisekupp. Prisene er høye og det er lite å velge i mellom.

Men for den oppfinnsomme er det som alltid råd. De nærmeste dagene står flyene nærmest i kø for å frakte reiselystne til Kanariøyene. Velg mellom Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria eller ta en portugisisk vri og prøv deg på Madeira. Prisene er høye, men erfaringsmessig kan de skifte fra time til time. Følg med selv i vår kontinuerlig oppdaterte restplassoversikt.

Det er fortsatt mulig å få plass på flyene ned til Egypt.
Det er fortsatt mulig å få plass på flyene ned til Egypt. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

De klassiske sydenturene koster flesk nå i forkant av vinterferien, som trår til fra den 16. februar. Har du tid til å vente til ut i mars synker prisene. En uke med hotell i Tunisia for kr 2.290 er ikke å forakte, flyet går 10. mars. Vi har samlet de beste og billigste tilbudene til Syden her.

Billig til Praha

Ukens aller beste reisekupp går til Praha. I forbindelse med sitt ettårsjubileum tilbyr reisebyrået OK Tours midtuketurer til Praha for kr 1.990. Avreise er 26. eller 27 februar. Da får du fly tur-retur og to netter på hotell. Flyskatt og avgifter er inkludert i prisen. Normalprisen her er også god, 3.090 for midtuketurer med tre netter på hotell, og 3.590 for weekendturer med to netter på hotell. Du som ikke har noe i mot lange bussturer, kan spare grovt med penger. Et tilbud på kr 750 tur-retur Oslo-Praha gjelder til 1. april. Turen tar drøye 25 timer. Mer informasjon finner du på reisebyråets nettsider.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ledig til Egypt

Egypt har blitt vår nye vinterfavoritt og badebyene Hurghada og Sharm El Sheik har solgt som varmt hvetebrød. Nå har da også alle de store turoperatørene øket kapasiteten. Vi har funnet fram til fem ledige reiser, alle i februar. Sjekk de heteste vinterferietipsene her.

Superbillig London-tur fra Sverige

Det har vært billig å fly til London fra Stockholm i hele vintersesongen. Denne uken er intet unntak. SEK 595 for fly tur-retur og syv dager i metropolen er en uslåelig pris. Med en bussbillett til kr 420 tur-retur (Säfflebussen) ender du opp med en total pris på rundt omkring 900 kroner. Et godt hakk under de billigste innenlandsbillettene her hjemme. Sjekk de beste reisekuppene fra søta bror her.

Billig ferie i siste liten?

Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen.

Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute. Ønsker du å sikre deg sommerens ferietur kan du ta en titt på tilbudet i vårt nye chartersøk.