Vinnerartikkel: Reisen til Machu Picchu

Ukens vinnerartikkel er kåret. Bli med på en hårreisende tur til Machu Picchu som ender et helt annet sted.

Fjerde runde i 12189>sommerkonkurransen er over, og vi har kåret en vinner også denne uken. Premien er en reisebok i serien "Lonely Planet Journeys". Begge de utvalgte artiklene denne uken går videre i konkurransen om en reise fra Ving til 5.000 kroner.

Det skulle jo være enkelt…

Machu Picchu. Det var hit Inger-Lise egentlig skulle! Vis mer

Det er ikke alltid ting går som planlagt, ei heller når du er på ferie. I sin artikkel, Reisen til Machu Picchu, forteller Inger-Lise Quispe om sitt forsøk på å nå den fortapte Inkabyen. Et klassisk eksempel på at ’veien dit’ kan være vel så spennende som målet.

- Jeg hadde aldri sett Florentino før, og skvatt litt med det samme. Mannen var utrolig skjeløyd. Det venstre øyet stirret trofast på neserota mens det høyre gjorde alt arbeide. Men siden han kjørte bil til daglig regnet jeg med at alt skulle gå bra…

Inger-Lise skriver både godt og underholdende, i tillegg er det jo en ganske så spesiell historie hun har opplevd. Hele reisebrevet kan du lese her

Vinnerartikkel: Reisen til Machu Picchu

  1. Færøyene - søsken i vest
  2. Reisen til Machu Picchu

Elskelige folk på Færøyene

Har du vært på Færøyene? Har du i det hele tatt vurdert å reise dit? Det burde du kanskje, i hvert fall ble Ole Morten Tjore frelst etter å ha besøkt øyene i Nordsjøen.

- Færøyene er et av de vakreste stedene jeg har vært. Naturen er helt utrolig¸ og fiskemulighetene er både mange og rimelige.

Spent på hva det er å se og gjøre på det nordlige øyparadiset? Les hele reisebrevet her.

Konkurransen fortsetter

Kan du gjøre det like bra sier du? Det er fortsatt seks runder igjen å gjøre det på. Send oss din reiseartikkel eller legg den inn i reiseguiden. Du kan også delta i konkurransen om det beste reisebildet og vinne fotoutstyr.

Blir reiselysten stor kan du se om det er billige reiser tilgjengelig i markedet ved å benytte DinSide Reises restplassoversikt.