Vinnerartikkel: En fiskehistorie…

Du trenger ikke dra utenlands for å få uforglemmelige ferieopplevelser. Det er ukens vinnerartikkel det beste bevis på.

Vinnerartikkel: En fiskehistorie…

  1. Total Take-off ferie
  2. Gjedde med hale i begge ender

Sommeren er på hell og DinSide Reises 12189>sommerkonkurranse nærmer seg slutten. Det er kun to runder å gjøre det på om du vil være med i konkurransen om bøker og et reisegavekort til 5.000 kroner.

Kampen med storgjedda

Denne ukens vinnerartikkel viser at interessante ferieopplevelser ikke behøver å være knyttet til eksotiske reisemål under fjerne himmelstrøk. Ragnar Bull beskriver i sin artikkel en svært spesiell fisketur. Her forteller Bull om møtet med storgjedda!

Ukens vinnerartikkel gir oss en skikkelig fiskehistorie.
Foto: Frode Jenssen Foto: Frode Jenssen
Ukens vinnerartikkel gir oss en skikkelig fiskehistorie.
Foto: Frode Jenssen Foto: Frode Jenssen Vis mer

Mens jeg lå der inne ved bredden, dukket det opp noe digert av vannet, bare ca. ti meter unna. Det rulla rundt i vannskorpa, omtrent som en skikkelig Vestlands-nise.

Er det årets største "fiskehistorie"? Underholdende lesning er det i alle fall. Hele artikkelen kan du lese 14726>her.

Sør-Afrikansk drømmeferie

Ja, vi sa akkurat at drømmeferien ikke trenger å være eksotisk. Men den kan jo godt være det. Veronica forteller om en spennende tur i Sør-Afrika. Kanskje var hun heldig. Forrige uke hørte vi om 15 unge ryggsekkturister som ble ranet på et hospits i Johannesburg. Men Veronicas historie viser at det går an å ha en fantastisk ferieopplevelse i Sør-Afrika, selv om landet har en av de dystreste kriminalstatistikkene i verden.

På bilturen vår hoppet vi i verdens høyeste strikkhopp¸ et fall på 216m! Var på safari¸ klatret rundt i noen grotter og dro på river tubing...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hele artikkelen leser du 14729>her.

Vil DU skrive?

Her kan du lese vinnerne fra 12587>1.runde, 12956>2.runde, 13209>3.runde, 13569>4.runde, 13904>5.runde og 14330>6.runde. Du kan også se andre reiseartikler i reiseguiden.

Det kun to uker igjen å gjøre det på om du vil være med i konkurransen om bokpremier og reisegavekort. Hvordan du gjør det finner du i 12189>denne artikkelen. Her ser du også hvordan du kan bli med i fotokonkurransen.

Reiselyst

Har du lyst til å reise? I DinSide Reises restplassoversikt finner du god oversikt over billige reiser til varmere strøk.