Vinnerartikkel: Chartertur til Syden, det rene helvete?

Vi har igjen kåret ukens vinnerartikkel! Premien er en reisebok i serien ”Lonely Planet Journeys”. Begge de utvalgte artiklene denne uken går videre i konkurransen om en reise fra Ving til 5.000 kroner.

Vår deltager i 12189 TARGET="_top"> sommerkonkurransen er en nortorisk motstander av charterferie, men hadde likevel valgt en pakketur når han skulle reise til Korsika. Det skulle vise seg at hans skepsis til charterferien var ubegrunnet i dette tilfellet...

Så for seg det verste

Vinnerartikkel: Chartertur til Syden, det rene helvete?

  1. En backpackers guide til verden
  2. En chartertur til Korsika

Kjell Gustum så for seg det aller verste før han satte seg ombord på charterflyet til Korsika. Klikk på lenken ved siden av for å lese om hvordan reisen faktisk ble helt annerledes enn hva han hadde trodd! På flyet ned så det nemlig mørkt ut...

Vi så for oss applaus ved take off, landing og ankomst bagasjebånd. Smaken av den ekle velkomstdrinken begynte å irritere i munnen og vi så reiseledere med solbleket hår storme nedover fjellsidene på Korsika. Vi lukket øynene, ventet på take off og prøvde å holde fast ved Korsika slik det viste seg fram i brosjyrene.

Les hele reisebrevet 13906 TARGET="_top"> her

En ryggsekkturists opplevelser

Hva skiller en ryggsekkturist fra en vanlig reisende? Ukens andreplass går til Cecilie Løberg som gir en fin beskrivelse av en ryggsekkturists opplevelsesrike ferieform. En helt annen ferieform enn å gå i flokk sammen med reiseselskapet...

Som backpacker opplever man ting på en helt annen måte enn »vanlige» turister. Det gir en mye mer tilfredsstillende følelse å se Machu Picchu i Peru hvis man har gått tre dager opp og ned av fjell på vei dit, enn å bli kjørt med buss sammen med amerikanske turister.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les hele reisebrevet 13908 TARGET="_top"> her

Konkurransen fortsetter

Kan du gjøre det like bra sier du? Det er fortsatt fem runder igjen å gjøre det på. Send oss din reiseartikkel eller legg den inn i reiseguiden. Du kan også delta i konkurransen om det beste reisebildet og vinne fotoutstyr.

Blir reiselysten stor kan du se om det er billige reiser tilgjengelig i markedet ved å benytte DinSide Reises restplassoversikt.