Vinn reise til London

... eller Glasgow eller Frankfurt.

"Flying High" - spektakulært skihopp fra Chamonix. <I>Foto: Torbein Kvil Gamst</I> Foto: Torbein Kvil Gamst
"Flying High" - spektakulært skihopp fra Chamonix. Foto: Torbein Kvil Gamst Foto: Torbein Kvil Gamst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ta med kamera i påskefjellet, ut i hagen, i akebakken og i marka, og send oss dine beste vinterblinkskudd. DinSides store påskekonkurranse kan friste med fem premier og til sammen 10 flybilletter ut i Europa. Bli med i konkurransen du også!

Til London, Glasgow og Frankfurt

Det vi ønsker oss er bilder med vinterglede i fokus. Action, fart, liv, spenning og stemning. Med eller uten ski.


Ryanair er sponsor for konkurransen, og premien er to billetter tur/retur Norge for hver av de fem premievinnerne. Reisene går til London Stansted (1. premie), Glasgow Prestwick (2. og 3. premie) og Frankfurt Hahn (4. og 5. premie).

Vi må ha dine bilder senest den 10. april 2002 for at du skal være med i konkurransen. Finalebildene blir vurdert fra og med 11. april, og vinneren offentliggjøres tirsdag 16. april. Vi kan ta imot både digitale bilder, papirbilder og dias. Skriv litt om bildene du sender inn - navnet på fotografen, hvor og når de er tatt, hva eller hvem som er avbildet og litt omkring situasjonen på bildet.

Send inn

Husk å merke bidragene tydelig med navn, e-post og adresse, så vi får ekspedert premiene raskest mulig om du vinner.

Vinterstemning uten action - nedsnødd hytte. Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Vinterstemning uten action - nedsnødd hytte. Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer

Konkurransebidragene kan du sende til: [email protected].

Vi kan også ta imot bilder per post, men har dessverre ikke anledning til å returnere dem. Adressen er: DinSide Reise, Postboks 1178, Sentrum, 0107 Oslo

 • Hva skal til? Vi ønsker oss gode bilder, men det kan være så mangt. Se for eksempel finalebildene fra fjorårets sommerbildekonkurranse.
 • Om premiene

  Billettene går med Ryanairs ruter til London Stansted, Glasgow Prestwick og Frankfurt Hahn. Alle fem premievinnere får reise for to personer som reiser sammen. Billettene har gyldighet i tidsrommet 20. april til 31. mai 2002, og avhenger av plasstilgjengelighet. Det må også regnes med opptil 10 dagers behandlingstid fra gevinst-skjemaet sendes til bekreftelse mottas.

  Om konkurransen

  Tur over Grønland. Foto: Harald Kenneth Loe Foto: Harald Kenneth Loe
  Tur over Grønland. Foto: Harald Kenneth Loe Foto: Harald Kenneth Loe Vis mer

  Ansatte og familie av ansatte i DinSide kan ikke delta i konkurransen. DinSide forbeholder seg retten til fritt å benytte innsendt materiale ved senere anledninger. Og husk fristen: 10. april. Din adresse blir ikke lagret til andre formål enn å kontakte deg i forbindelse med konkurransen og kåring av vinnere.

 • Tips om hvordan du tar bedre feriebilder finner du blant annet i denne artikkelen.
 • Lesernes tips om godt og galt i skilandet Norge, finner du her.
 • Ut på tur?

  Skiferie? I vår skiguide kan du sjekke hva leserne sier om de forskjellige skianleggene i Norge – og du kan legge inn dine egne kommentarer og karakterer. I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!