Fjorårets vinnerbilde er tatt i Thailand, og fotgrafen heter Morten Holbein. I år venter vi på <I>ditt</I> blinkskudd.
Fjorårets vinnerbilde er tatt i Thailand, og fotgrafen heter Morten Holbein. I år venter vi på ditt blinkskudd.Vis mer

Vinn flotte reisepremier

I år som i fjor arrangerer vi stor sommerkonkurransen på DinSide Reise. Bli med - kanskje du blir en av de glade vinnerne av reisepremier for flere tusen kroner.

I årets konkurranse etterlyser vi sommerens beste bilde og reisebrev. Reglene er like enkle som de er morsomme:

Bildene kan være humoristiske, fargerike, artistiske eller enkle – fellesnevneren er at det gi et inntrykk av feriefølelse. Reisebrevet skal formidle en opplevelse eller en feriefølelse. Opplevde du noe spennende? Noe grusomt? Eller har du bare sløvet på brygga? Skriv det ned og send det til oss!

Finn frem kamera, penn og blokk, eventuelt PC, og sett i gang


Star Tour er hovedsponsor i sommerkonkurransen. Du kan dessuten vinne premier fra Hunderfossen Familiepark. Vi vil kåre en vinner i begge konkurransene hver helg i hele sommer, og en hovedvinner i september.

Her er premiene du kan vinne:

 • Ukevinnere får fire billetter til Hunderfossen Familiepark.

 • I september kåres de endelige vinnerne i hver konkurranse. De får begge et gavekort fra Star Tour til en verdi av 5.000 kroner.
Ukevinnerne går videre til finalen, sammen med noen utvalgte juryfavoritter. I juryen sitter ansatte fra DinSide og Star Tour. Juryen vil også kåre beste artikkel.

Slik deltar du

Husk å skrive litt om hvor bildet er tatt, og om omstendighetene rundt det. Bildene sender du til oss per e-post, eller i en konvolutt adressert til DinSide Reise, PB 1178 Sentrum, 0107 Oslo. Vi kan ta imot bilder både i digitalt format (jpg), som papirbilder eller lysbilder. Vi kan dessverre ikke returnere bildene som blir sendt inn.

Reisbrev kan legges direkte inn i Din Reiseguide eller sendes til denne e-postadressen.

Mundtre sprell i vannkanten

Flere tusen bidrag kom inn til fjorårets konkurranse. I reisebrevklassen vant Marit S. Andreassen et reisegavekort pålydende kr 5.000 for den slentrede, men observante artikkelen fra Fredsparken i Shanghai. Morten Holbein vant med et feriebilde som formidler en spontan frisk- og sprutlek på Koh Tao i Thailand.

 • Trenger du tips om hvordan du tar bedre feriebilder? Sjekk denne artikkelen.
 • Stig Solberg gjorde det godt i fjorårets sommerkonkurranse med dette fartsfylte bildet. Ferie er lek og moro. Vis mer

  Konkurranseregler

  Ansatte eller familie av ansatte i DinSide kan ikke delta. DinSide forbeholder seg retten til fritt å benytte innsendt materiale ved senere anledninger. Innsendte bidrag må være oss i hende innen torsdag 23. august 2001 for å bli med i konkurransen. Kåring av ukevinnere skjer fortløpende, mens hovedvinnere blir offentliggjort i uke 35. For at du skal få en eventuell premie må vi ha ditt navn, adresse og e-postadresse. Disse vil ikke bli lagret eller benyttet til andre formål enn å kontakte vinnerne.

  Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.