Rune Johannessen vant første runde i fotokonkurransen med denne nesebillesjarmøren.
Rune Johannessen vant første runde i fotokonkurransen med denne nesebillesjarmøren.Vis mer

Vinn flotte premier

Finalerunden i sommerens fotokonkurranse er i full gang, og sommerens beste bilder kan sikre deg store premier. Sende inn bilder og konkurrer om et digitalkamera, en tur til Hafjell eller et fotokurs. Fyr løs.

Bildene skal leveres i digital form. (Minimum 640x480 punkter, maksimum 1 MB filstørrelse, filformat JPEG) Send bildene til reisekonkurranse@dinside.no.

Husk å legge ved en beskrivelse av motivet samt navn og adresse til fotografen, og si fra om du ønsker at dine bilder ikke skal brukes i andre forbindelser enn konkurransen. Husk også å si fra om du ikke ønsker en gratis forstørrelse fra Eurofoto av et av dine bilder. Om du ønsker en slik forstørrelse, vil vi formidle din adresse videre til Eurofoto, og du vil få den informasjonen du trenger for å hente ut forstørrelsen fra dem.

I denne artikkelen leser du mer om fotokonkurransen.

Nikon Coolpix 3700 til lesernes favoritt.
Nikon Coolpix 3700 til lesernes favoritt. Vis mer

Lesernes favoritt

Hovedpremien for lesernes favoritt er et Nikon Coolpix 3700 fra Interfoto. Veiledende utsalgspris for dette kameraet er 4.000 kroner. Dette er også kameraet som av DinSide Datas testpanel ble kåret til det beste i kompaktkameratesten som ble presentert på TV2 i høst. Les mer om kameraet i DinSide Datas test fra november 2003.

  • Her kan du se store bilder av kameraet.
  • Juryens favoritt
    Juryens favoritt sikrer seg en tur til Hafjell med to dagers opphold for seg selv og inntil tre andre personer i hytte/leilighet. Verdien er cirka 3.500 kroner. I tillegg får vinneren skyss tur-retur med nærmeste rute fra Nor-Way Bussekspress og billetter for inntil fire personer til Hunderfossen Familiepark eller Maihaugen, avhengig av når premien benyttes. Samlet verdi på premien er cirka 7.000 kroner, og den må benyttes innen utgangen av november i år.

  • Se bilder fra Hafjell her.
  • Tredjepremie
    Det tredje best rangerte bildet etter jury- og leseravstemning sikrer fotografen et kurs fra Fotoskolen, inkludert eksamen. Kurset har en verdi på 1.490 kroner.

    I denne artikkelen leser du mer om fotokonkurransen.