«Be My Guest» er en forlengelse av KLM’s Meet & Seat-kampanje som promoterer muligheten flypassasjerer har for å booke et sete ved siden av en med felles interesser.
«Be My Guest» er en forlengelse av KLM’s Meet & Seat-kampanje som promoterer muligheten flypassasjerer har for å booke et sete ved siden av en med felles interesser.Vis mer

Vinn en flytur med Yfke Sturm og Wubbo Ockels

Perfekt for deg som er svak for nederlandske(!) kjendiser.

Hva kjendiser sier, gjør og anbefaler har lenge vært et kjent salgstriks, uansett hvilken bransje du jobber i. Har du en kjendis, ja, da er folk interessert. Men spørsmålet er vel om KLMs nyeste kjendiskampanje er i det smaleste laget for det norske markedet.

Én ting er at det kan være kleint å sitte sammen med en fremmed person på flyet, men kunne du tenke deg å fly i timesvis sammen med en nederlandsk kjendis? Nå har du i hvert fall muligheten til å «vinne en flytur med Armin van Buuren, Ruud Gullit, Yfke Sturm, Wubbo Ockels, Jeroen Krabbé eller Hella Jongerius?» i regi av flyselskapet.

Sier navnene deg noe? Eller kanskje ingenting? Kjendisene ovenfor er altså «verdens beste DJ», fotballegende, supermodell, astronaut, Hollywood-skuespiller og møbeldesigner.

– Vi har valgt disse kjendisene fordi de er nyskapende og trendsettere innenfor sine felt. Det samme liker vi å tenkte at KLM er som selskap, sier Daniel Eggenberger, sjef for AIR FRANCE KLM i Norge, i pressemeldingen.

Kampanjen heter «Be My Guest» og går ut på at du skal snakke med en av kjendisene på nettet for å se om du og kjendisen er en god match. Samtalene vil bedømmes utfra hvem man anser som den beste reisekameraten for de respektive kjendisene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: KLM lanserer dating-tjeneste på flyet

Se video av konseptet her:

Pratet med supermodellen

DinSide har tatt utfordringen og «pratet» med en av kjendisene, blant annet supermodellen Yfke Sturm, i håp om å vinne en tur med henne til New York.

Men skuffende nok er det det samme hva vi svarer, for Yfke er utelukkende positiv til alle svaralternativer og sier «We're getting on pretty well, huh?». Som avsluttende oppgave får vi i oppdrag å kle henne og gjør selvsagt vårt aller beste. Hun får solbriller, jakke, skjørt, veske og sko på seg.

Ikke overraskende er Yfke imponert av våre Jan Thomas-evner: – Det er veldig progressivt! Oooh. Jeg kunne ha diskutere mote med deg lenger, mye lenger! La oss si en hel flytur lenger. La oss si at vi gjør det. Ha det bra så lenge!

Men, innbill deg ikke at du har god smak og å er flink til å style. Yfke svarer nemlig det samme uansett hva du tar på henne! En skikkelig falsk supermodell altså...

Vinn en flytur med Yfke Sturm og Wubbo Ockels


Yfke er ikke alene om å være enig i alt du sier. Hollywood-skuespilleren Jeroen Krabbé er av samme kaliber.

Vinn en flytur med Yfke Sturm og Wubbo Ockels


Uansett hvilken film du nevner som din favoritt, svarer Krabbé: «Bra svar, du har inspirert meg til å se den igjen.»

Og når vi velger «Justin Bieber» eller «Coyote Ugly» som favorittfilm, svarer han også:

– Å ja, det er en tåreperser. Jeg tror dette er begynnelsen av et vakkert vennskap!

Vinn en flytur med Yfke Sturm og Wubbo Ockels


Det skal ikke så mye til å imponere dem, i hvert fall. Krabbé avslutter med beskjeden: «Det er alltid hyggelig å møte en annen filmfan. Jeg har lært deg godt å kjenne.»

Hvem vet, hvis du er riktig heldig, kan du tørrprate med han hele veien til Venezia.

Les også: Disse flypassasjerene hater vi