Ving

www.ving.no

Ving
Ving
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Prisinformasjon:
Du må gjennom bestillingsverktøyet for å finne prisinformasjon, og først etter tredje omgang dukker prisen opp. Du har muligheten til å få detaljert prisinformasjon, hvor alt er spesifisert. Dette trekker opp. Prisene står inkludert forsikring og avbestillingsforsikring – slik at det kan være vanskelig å finne igjen prisene fra restplasslisten.

Informasjon om reisemålet:
Informasjon om reisemålet og eventuelle hoteller er tilgjengelig både via bestillingen og når du går via de forskjellige ferieformene. Informasjon som i katalogene. Pluss for at du kan bla deg gjennom flere bilder av mange av hotellene, men det er smått med bilder fra reisemålene.

Brukervennlighet:
Oversiktlig, greit å finne fram til informasjon om reisemålet. Noe tungvint å lete fram prisene. Bra at man kan se flere bilder fra hotellene. Irriterende vanskelig å finne telefonnummeret til Vings bestillingstelefon. Når du er inne i bestillingsverktøyet må du begynne forfra dersom du har ventet for lenge eller benyttet tilbake-knappen, men siden husker den første informasjonen du la inn.

Internettbestilling:
Du kan bestille via Internett – men du må ha Ving Holiday Card. Dette er gratis, og du kan søke om det på Internett. 10 prosent av reisene er ikke tilgjengelig for Internettbestilling. Dette er sol&bad reiser med avreise de nærmeste 7 dagene, storbyferier med rutefly de nærmeste 21 dagene og cruise- golf og kombinasjonsferier.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Restplasser:
Ving har restplassliste. For å få informasjon om reisemålet eller bestille, må du gjennom det ordinære bestillingssystemet, og fylle ut reisemål på nytt. Dette er lite effektivt og det er irriterende å måtte lete etter reisemålet i listen. All annen informasjon husker maskinen og fyller det ut for deg. Det er vanskelig å finne igjen prisene som oppgitt på restplasslisten, i og med at forsikring/avbestillingsforsikring er inkludert i prisen som vises i bestillingslisten.

Totalvurdering:
Oversiktlig side, med tydelige linker. Bra med flere bilder av hotellene, og bra at du har mulighet til å få en detaljert prisoversikt. Trekk for dårlig med bilder fra reisemålet, vanskelig å finne igjen restplassprisen i bestillingsverktøyet.

Terningkast: 4