Vilt vårslipp på reiser

Vårprisene sprenger seg under tusenlappen denne uken. Vi gir deg oversikten over denne ukens villeste reisepriser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Spansk strandliv kan kanskje lokke i vårdagene? Foto: Anne Trine Haugen & Per Dagsgard
Spansk strandliv kan kanskje lokke i vårdagene? Foto: Anne Trine Haugen & Per Dagsgard Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Selv med den ene langhelgen etter den andre denne mai-måneden er det ikke fritt for at vi sporer et lite prisras på reiser. For første gang i år har vi for eksempel funnet reiser med charter til under tusenlappen fra Norge. Ukens prisvinnere reiser til Spania - kun 795 koster flyturen fra Oslo den 10. mai. For en gangs skyld billigere enn reiser fra lavprislandet Sverige.

 • Se ti flyreiser under 2.000 fra norske flyplasser
 • Frister det ikke å skaffe overnatting på egenhånd, finnes det godt med reiser der hotell er inkludert. De billigste koster ikke mer enn 1.898 for reise og opphold i Bulgaria.

 • Se hotellferier til lavpris fra Norge her
 • Merk også at det er rabatter å hente hos flere av operatørene om du bestiller over nett. De billige reisene ser du om du bruker DinSides Restplassoversikt.

  Harrypriser

  Svenske reiseoperatører er også billige, selv om de norske prisene nå rykker innpå. Spesielt viser Stockholm og Göteborg seg frem med gode tilbud. Den sterke norske kronen gjør prisene enda lavere. Når den svenske reisen selges til 995 SEK utgjør det nesten 160 kroner mindre i norske kroner.

 • Svenske feriekupp
 • Kampanjereiser

  Det er ikke bare charterselskapene som klasker til med lavpris når sommeren nærmer seg. Hva du betaler med fergeselskapene kan du følge på fergesøk.

  Flyselskapene pøser ut sommerkampanjene sine i disse dager, og det er hyggelig for deg som vil ut å fly i sommermånedene. Både SAS, Braathens og Widerøe kommer i disse dager med sommertilbud. Her er noen eksempler:

  Med kampanjepriser på flyene kan pjokken reise billig sammen med voksent reisefølge som også reiser på kampanjepris. Foto: Synnøve Jensen Torsvik
  Med kampanjepriser på flyene kan pjokken reise billig sammen med voksent reisefølge som også reiser på kampanjepris. Foto: Synnøve Jensen Torsvik Vis mer

  Fra Oslo til Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim for 974 tur/retur. Medfølgende barn betaler 244 kroner. Reiseperiode 27. juni til 13. august med SAS.

  Fra Oslo til København og Stockholm for 1.328 kroner tur/retur med SAS. Medfølgende barn 443 kroner. Betingelser som ovenfor.

  Fra Oslo til København med Sterling. Fra 998 tur/retur for et begrenset antall plasser.

  Mellom Sør-Norge og Nord-Norge betaler du 1.699 med Braathens. Innen landsdelene koster tur/retur 974 kroner. Medfølgende barn betaler 244 kroner. Reiseperiode 27. juni til 13. august. Du må være borte minst en natt mellom fredag, lørdag og søndag.

  Fra Sandefjord til Trondheim/Stavanger/Bergen for 986 kroner tur/retur med Widerøe. Medfølgende barn betaler 256 kroner. 27. juni til og med 13. august er reiseperioden.

  Norge-rundt med Widerøe. Ubegrenset reise på selskapets rutenett (35 byer og steder i Norge) for 3.990 i 14 dager.

  Planlegg reisen med DinSide

  Assistanse får du på DinSide Reise. Charterreiser, fergeferien, flyreiser, valutakalkulator og reisetips fra leserne er noe av det du finner. Her er noen nyttige linker:

 • Finn billige charterturer i restplassoversikten

 • Finn fergeavganger, priser og bestill billetter

 • Se lesernes reisetips, og kom med dine egne vurderinger i Reiseguiden

 • Hva koster det egentlig? Her er valutakalkulatoren