Vil fly mellom UK og USA

Singapore Airlines kan snart åpne flyruter over Atlanteren, mellom Storbritannia og USA.

Publisert
Sist oppdatert

En ny avtale som gjør det mulig for Sinapore Airlines å begynne med flygninger mellom Storbritannia og USA, ble signert forrige uke, ifølge den britiske avisen The Daily Telegraph.

Dermed kan flyselskapene som i dag trafikkerer mellom de to landene få en ny og tøff konkurrent. Singapore Airlines regnes som et av verdens beste flyselskap, og foretrekkes av mange flypassasjerer.

Ruteflygninger mellom Storbritannia og USA har alltid vært begrenset av strenge restriksjoner, men nå åpnes det altså opp for at også andre enn amerikanske, britiske og andre flyselskaper innen EU skal kunne fly mellom London og forskjellige amerikanske destinasjoner.

En talsperson for Singapore Airlines uttalte at den nye avtalen var "en av de mest progressive luftfartsavtalene på mange år".

A380 mellom London og NYC?

Det spekuleres i om Singapore Airlines vil sette sine nye kjempejumboer A380 inn i de transatlantiske rutene.

Foreløpig kan ikke flyselskapet si noe om når de vil begynne sine ruter til USA fra London. Det er rett og slett fordi Heathrow er såpass overbelastet, at det er vanskelig å finne ledige flytider.

Den nye avtalen som ble undertegnet forrige uke, åpnet også fpr større konkurranse på ruter mellom Storbritannia og Singapore.

Også andre flyselskaper vil begynne transatlantiske flygninger når de nye såkalte "open skies"-reglene trer i kraft nest år. US Airways, Delta Air Lines og Continental Airlines vil alle begynne å fly til USA fra Heathrow neste år.

Kilde: The Daily Telegraph


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer