Verdens største erotikkmesse

For deg med fritt sinn - sjekk ut verdens største erotikkmesse i London.

Fra et av showene på fjorårets messe.<br />
<I>Foto: Erotica 2001</I> Foto: Erotica 2001
Fra et av showene på fjorårets messe.
Foto: Erotica 2001 Foto: Erotica 2001Vis mer

Erotica 2001 er navnet på verdens største messe med erotikk som tema. Eller erotikk? Ikke vet vi om alt du kan se på denne messen vil havne under den kategorien. Regn med uante mengder lakk og lær, fantasifulle godterier og merkelige møbler.

Fra lavmelt til bisarr

Erotiske effekter og hjelpemidler har blitt mer eller mindre stuerent, også i Norge. Her kjøper vi dildoer og sexy undertøy på homeparties, handler dong hos kondomeriet og ser sex på TV fra BigBrother-huset. Beveger du deg først inn på en slik messe, vil du neppe være av dem som blir sjokkert over utvalget. Men vi tør tippe at verdens største erotikk-messe likevel kan overraske både i mangfold og utvalg av merkverdigheter.

Arrangørene disponerer to etasjer med mer enn 200 utstillere. Fire sceneshow hver dag, erotisk kunst og pirrende varer i alle kategorier, fra tatoveringer til møbler er noe av det du møter. På messen kan du vandre gjennom områder som Fetish Village og Erotica Bazaar, og du loves både erotiske antikviteter, reiseprodukter og erotisk litteratur for å nevne noe av det snillere.

Hva, hvor og når

Noen av de du kunne møte på fjorårets messe.
Foto: Erotica 2001 Foto: Erotica 2001
Noen av de du kunne møte på fjorårets messe.
Foto: Erotica 2001 Foto: Erotica 2001 Vis mer

I fjor var mer enn 31.000 personer innom dørene. I år holder messen hus på Olympia Exhebition Centre i Hammersmith Road. Tar du undergrunnen, går du av på Kensington Olympia. Her er det også jernbanelinjer til Gatwick.

Gildet koster fra 130 til 254 kroner per dag, avhengig av når du kjøper billetter, om du skal være der dag eller kveld, og om du velger fredag, lørdag eller søndag. I tillegg kommer alle fristelsene du møter innenfor dørene, som neppe er spesielt rimelige. Åpningstidene er 13 til 22 (21 på søndag). Og husk aldersgrensen på 18 år.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.