Verdens mest romantiske krypinn

Skal du på en romantisk ferie i 2007, bør du og din kjære velge et av disse ti hotellene.

Det amerikanske Forbes har listet opp de ti mest romantiske hotellene i verden i år. Som med alle andre lister, er det selvfølgelig ikke alle som er enige. Fortjener disse hotellene en plass på listen? Vet du om andre romantiske hotell? Legg igjen en kommentar i debatten nederst i denne artikkelen.

>> LES OGSÅ: Hardbarka valentinstips

One&Only Ocean Club på Bahamas er et av verdens mest romantiske hotell, skriver Forbes. Foto: www.oneandonlyresorts.com
One&Only Ocean Club på Bahamas er et av verdens mest romantiske hotell, skriver Forbes. Foto: www.oneandonlyresorts.com Vis merHer er listen over verdens mest romantiske krypinn, kåret av Forbes.

 • The One & Only Ocean Club (Bahamas)
  Et hotell for par med penger, som vil kose seg litt ekstra med spa, varmt klima og deiling sandstrand. Hotellet har vært kulisse i mange av Hollywoods store filmer, for eksempel den siste James Bond-filmen Casino Royale.

 • Clayoquot Wilderness Resorts and Spa (Canada)
  Luksushotell i skogen, for par som er glade i naturen.

 • The Plaza Athenée (Frankrike)
  Luksus i Frankrikes hovedstad, for par som liker god mat og shopping.

 • Scottsdale Hyatt Regency Resort and Spa at Gainey Ranch (USA)
  For par som liker å spille tennis eller golf. Når solen går ned, kan du og din kjære sette dere på takterrassen i deres private lille hytte og titte på den svært romantiske stjernehimmelen.

  Little Palm Island Resort & Spa er et hotell helt utenom det vanlige. Foto: www.littlepalmisland.com
  Little Palm Island Resort & Spa er et hotell helt utenom det vanlige. Foto: www.littlepalmisland.com Vis mer

 • Little Palm Island Resort and Spa (USA)

  For par som gjerne vil ha tid for seg selv. Hotellet tilbyr det meste av romantiske klisjéer, som stearinlys på suitene, jordbær dekket av sjokolade, roser, massasjeoljer, you name it.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Amanjiwo (Java/Indonesia)
  Eksotisk hotell i et historisk buddistområde. Folk med ekstra mye penger kan kose seg på hotellets Dalem Jiwo-suite, som har et eget svømmebasseng, og personlig butler.

 • Hotel Savoy (Italia)
  Hest og slede, champagnefrokost og deilig mat på en restaurant i området rundt hotellet. Alt burde ligge til rette for en romantisk ferie i Italia.

 • The London NYC (USA)
  Urban romantikk i New York, for par som trives best i storbyen. Gåavstand til blant annet Broadway, the Museum of Modern Art og Central Park.

 • Hotel Astoria (Russland)
  For par som liker kunst og historie, og kanskje noen dråper vodka. Hotellet har guidede turer gjennom det historiske Sankt Petersburg.

 • The Blantyre (USA)
  For folk som liker det tradisjonelle. Et flott slott med store senger, deilig fransk mat, og krav om stiv bekledning.

  Frekke kjærlighetstips

  Blir dette for litt for sukkersøtt for deg? Da bør du lese DinSides alternative valentinstips, for deg som har lyst på en frekkere kjærlighetsopplevelse.

  >> Hardbarka valentinstips

  Om du vil droppe kosen og gå rett på sak, kanskje dette hotellet er noe for deg? Verdens lengste bar, verdens lengste svømmebasseng og gratis kondomer på rommet er en del av pakka.

  >> Er dette verdens mest sexy hotell?