Det finnes partysteder for enhver smak. Den som er på sjekkern finner mye interessant i Barcelona.
Det finnes partysteder for enhver smak. Den som er på sjekkern finner mye interessant i Barcelona.Vis mer

Verdens beste partysteder

For mange er ferie lik fest. Vi har funnet frem stedene hvor du fester og flørter uten stans.

Sove hele dagen, feste hele natten? Flere av de kjente reiseoperatørene, blant andre Saga Solreiser, ivaretar denne interessekombinasjonen med spesielle pakkereiser som ivaretar disse preferansene. Men verden utenfor charterparty-destinasjonene byr på atskillig mer.

Vi har laget en uhøytidelig liste over de ti fremste partystedene i verden. Ta ikke mor med til noen av disse stedene!

 • Salvador, Brasil
  Glem nattesøvnen under karnevalet som starter 20. februar. Mens Rios karneval holder til på store arenaer, befinner Salvadors karneval seg på gateplanet. Brasilianerne beskriver det slik: Brasil er som et tog der San Paulo går foran og trekker, i vogna midten følger brorparten av Brasil. Bakerst kommer tøylesløse og baktunge Salvador, uten annet bidrag enn fest og fornøyelse. Brasilianerne elsker byen, og er du glad i fest og moro er dette rett adresse. Les mer om karnevalsfeiringen her.
 • Daytona Beach, Florida
  Den tjuetre mil lange Florida-stranda, ligner under studentenes Spring Break - skolens senvinterferie - en amerikansk high school-film. Under ferien gjelder følgende livsmottoer: Sol og varme er godt, mann og kvinne er en velsignet konstellasjon, la alkoholen strømme. Partysesongen går fra februar til ut i april. Husk å være vennlig mot lokalbefolkningen mens du fester deg gjennom feriedagene på stranda.
 • [Ugjyldig objekt (NAV)]

 • Barcelona
  Barcelona er partybyen med det kulturelle alibi. Den catalanske hovedstaden sover aldri; stenger en bar, åpnes ett nytt sted like ved. Las Ramblas er sentrum for et livlig, festlig og fornøyelig natteliv, men sjekk også de andre bydelene. Spansk ungdom imponerer der de går støyende gjennom de smale gatene, mens de synger og klapper. Likevel er det aldri langt til de mer syndefulle aktivitetene på klubber og barer.
 • Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Sydney
  Australias største by har blitt svært pop de siste årene: De mange klubbene trekker anerkjente DJs og band, restaurantene er gode og et stort studentmiljø setter sitt preg på byen. På strendene ligger det barer tett i tett, hvor du varmer opp før du drar på by`n. I området rundt King's Cross ligger barene tett, og dette har også de mange ryggsekkturistene funnet ut.
 • Las Vegas
  I tillegg til det berømte og beryktede gambling- og nattelivet, er det hvert år en rekke festivaler: St. Patric`s day, Helldorado Days Rodeo & Western Festival og National Finals Rodeo.
 • Sjekk de neste fem partystedene her.