Hotell ved golfbanen? Eller et spa?
Hotell ved golfbanen? Eller et spa?Vis mer

Verdens beste hotellbooking på nett?

Placestostay.com er konge innen online hotellbooking. Vi har testet tjenesten.

30. oktober samlet representanter fra reisebransjen fra hele verden seg for å kåre de aller beste innen faget. WorldRes.com opphavet til Placestostay.com ble kåret til vinneren i kategorien online hotellbookingtjenester. Tjenesten har ca 10 000 hoteller, moteller, ungdomsherberger og andre overnattingssteder i sine database. Selvsagt kan du bestille og avbestille fra din egen stue.

Personlige preferanser

Her er lagt ned mye arbeid på smarte søkekriterier. Du kan søke på land og by, ledige rom, steder, eller etter personlig preferanser og behov. Plott inn ønskede fasiliteter ut fra en lang liste; Spa, innendørs- eller utendørs svømmebasseng eller lengde til stranden. Vi søkte etter ledig hotellrom i Key West, Florida for denne helgen, og fikk opp tolv alternativer i byen og i nærområdene, The Keys. Det var imidlertid ikke lett å søke direkte på Key West på samme dato uten å få opp hele The Keys. Hotellet Key Lime Inn så trivelig ut og dermed forsøkte vi en prøvereservasjon. Vi fikk et rom for en voksen og et barn på ønsket dato til en pris av $ 89 uten skatter og avgifter.

Kjekt og greit

For å kunne reservere og benytte deg av Placestostay.coms sine tilbud må du registrere deg som bruker. Ved romreservasjon må du taste inn kredittkortnummer, noe mange fryser på ryggen av. Vær oppmerksom på at dersom du vil avbestille må dette gjøres senest en uke før du skal ha rommet. Placestostay.com skryter over å ha også mindre og mer ukjente steder i databasen. Vi søkte derfor etter ungdomsherberge, som er en søkekategori (hostel) i Key West, men byens eneste ungdomsherberge ble ikke fanget opp. Kanskje det kommer med tiden?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Golf, ski eller spa?

På Placestostay.com kan du også søke over hele verden etter overnatting ut fra kriteriene golf, ski, strand og fjellutfartsteder (Mountain Resorts. Fjellutfartsstedene dekker kun USA og Canada). Et raskt søk på ski i Italia førte til femten treff i de italienske alper. Hvordan ser rommet ut? Er det mulig å komme inn med rullestol? Klikk på hotellet og sjekk ut forholdene. Alle hotellet som er oppført i bookingtjenesten er presentert med bilder og informasjon om fasilitetene.

Andre bookingtjenester

DinSide Reise har fra før skrevet om All-hotels.com. Andre online hotellbookingtjenester du kan prøve ut er Hotelstravel.com og Hotelguide.com. Begge har tilsvarende tjenester, men har færre hotelloppføringer i databasene. Hotelsstravel.com har også en rekke andre reisebyråtjenester som online leiebilbooking. Hotelguide.com hotellinfo er også tilgjenglig på CD. Er Placestostay.com virkelig verdens beste? Prøv og vurder selv. Er du på bostedsjakt når du er på tur, vil du uansett finne mye informasjon på dette nettstedet.

Ut på tur?

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.