Vårsol for 1.200,-

Få en forsmak på sommeren og reis til Syden i april og mai. Du får en uke i sola fra 1.200 kroner.

Våren er her, og vi begynner alle å lengte mot sommer. Har du ikke begynt å planlegge sommerferien ennå, bør du få opp farten, i hvert fall hvis du har tenkt deg på sydenferie i høysesongen (altså skoleferien). Her begynner mye å bli utsolgt allerede, i hvert fall til de mest populære destinasjonene.

Har du muligheten til å ta deg en ferie nå i april eller første halvdel av mai, er det mange muligheter for det, men du finner ikke sydenferier for under tusenlappen i dette tidsrommet.

Fullt i påsken

 Foto: Peter Hostermann
Foto: Peter Hostermann Vis mer

Vårsol for 1.200,-

  1. Ukens solkupp


Vil du bort i selve påskeuken kan du belage deg på å måtte betale flesk - hvis du i det hele tatt finner noe som er ledig. Vi fant imidlertid noen turer med avreise på påskeaften, men da må du likevel ta fire dager fri fra jobb hvis du skal være borte en uke.

De rimeligste prisene vi fant, var en uke i Tunisia i midten av april for 1.190 kroner. Da er ikke overnatting inkludert. En uke i Faro eller på Rhodos i første halvdel av mai, koster rundt 2.150 kroner. Alle disse turen har avreise fra Oslo.

Vent til mai

Har du lyst på en solferie før sommeren får skikkelig tak her hjemme, bør du ha is i magen og vente på det store billigsalget i slutten av mai og begynnelsen av juni. Dette er en av to perioder da restplassene på sydenreiser er på sitt rimeligste - du kan finne en ukestur helt ned i 7-800 kroner - med hotell. (Den andre store salgsperioden er i slutten av august og begynnelsen av september.)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les mer om når det er billigst med charter i artikkelen Når reiser du billigst?

For en fullstendig oversikt over restplasstilbudene, sjekk DinSides restplassøk, eller kontakt reiseselskapene direkte.

>>Ukens solkupp