Varme reisekupp

Varm opp til jul med en reise til sydligere strøk. Nå får du to uker under solen for et par tusenlapper. Tilbudene er også gode for deg som søker de lengre reisene.

To uker på frodige Madeira for 1.995 kroner. Foto: karoline
To uker på frodige Madeira for 1.995 kroner. Foto: karoline Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

To uker på Madeira og i Alicante for 1.995 er et par av denne ukens hete reisekupp. For deg som foretrekker julehandel fremfor avslappende dager i solen, finnes det også mange gode tilbud.

 • Her finner du tips og priser på juleshopping-reiser til Sverige, Danmark, Praha, Paris, Amsterdam og London.
 • Alle prisene i denne artikkelen er innhentet 15. november. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, sjekk vår restplassliste som oppdateres flere ganger i timen. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon – les mer om dette her.

  Hyggelig fra hele landet

  De aller billigste reisene får du dersom du reiser fra Oslo. Men det er også gode tilbud å finne fra mange andre byer i vårt langstrakte land. Tett i hæl på Oslo følger Stavanger, hvor du kan få ukesturer til Kanariøyene Lanzarote og Fuerteventura for 1.995. Legger du på 300 kroner, kan du være borte to uker.

  Også byene Trondheim, Bergen og Kristiansand har hyggelige restplasspriser. Bodøværingene kan varme seg på svært hyggelig prisede Sydenreiser: Nå får du to ukers turer til Gran Canaria for 3.595 kroner.

 • Reisekupp fra Stavanger, Bergen, Bodø, Kristiansand og Trondheim.
 • Hovedstadskupp

  Aller billigst fra Oslo er ”kun fly”-reisene. Du flyr fra Oslo til Alicante for 1.795 kroner. Du får like billige to-ukers turer som en-ukers turer, så her er det mest å hente for de heldige som fremdeles har en del ferie til overs. Vi har allerede nevnt to uker på Madeira eller Alicante for knappe 2.000 kroner. Foretrekker du Kanariøyene, får du to uker på både Lanzarote, Fuerteventura og Tenerife for 2.195 kroner.

  Nå kan du få to uker på eksotiske Cuba for kun 4.995. Dette bildet er fra Trinidad.
Foto: Haakon F. Stenersen Foto: Haakon Stenersen
  Nå kan du få to uker på eksotiske Cuba for kun 4.995. Dette bildet er fra Trinidad.
  Foto: Haakon F. Stenersen Foto: Haakon Stenersen Vis mer

  Satser du på en lengre reise, er tiden inne for å gjøre gode reisekupp. Charterselskapene selger to uker til eksotiske destinasjoner som Thailand og Cuba for 4.995, og til Den dominikanske republikk for 5.000-6.000 kroner.

 • Reisekupp fra hovedstaden.
 • Svenskepriser

  Svenskene har som vanlig hyggelige priser – du kan for eksempel fly tur-retur Stockholm-Costa del Sol for drøye 1.200 norske kroner, eller få en uke på Kypros for 1.800 norske kroner. Du kan også få ukesturer til Tenerife, Lanzarote, Egypt og Gran Canaria for et par tusenlapper. Men akkurat nå er det vel så ofte billigst å reise fra Norge.

 • Svenskekupp.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.