BARCELONA: Temperaturen i Barcelona ligger nå rundt tjue grader.
BARCELONA: Temperaturen i Barcelona ligger nå rundt tjue grader.Vis mer

Vårens råeste reisekupp

Knallpriser på både fjerne og nære destinasjoner.

Vi hamler opp mot Sverige, som i langt tid har tilbudt reiser til rekordlave priser. I denne ukens reisekupp, finner du superbillige turer til såvel storbyer som til sommervarme strender, til priser som tidligere bare var söta bror forunt.

Urbant

Norske storbyromantikere kommer seg nemlig til Barcelona, Paris, Nice og Roma til deilig avkledde vårpriser. Denne uken selges flybilletter til London fra kr 500, og til Paris fra kr 795. Mot noen hundrelapper ekstra, får du hotell med på kjøpet. Sjekk storbyprisene i denne artikkelen.

Eksotisk hete

Den som drømmer om mer enn tradisjonell sydenferie, går nå lysere tider i møte. Prisene på reiser til både Mexico og Thailand, har nå blitt overkommelige. For så lite som kr 2.995 kommer du deg til Cancun i Mexico, men da må du ordne overnattingen selv. Slenger du på en tusenlapp, er tak over hodet i to uker, i boks. Dette og mer til finner du i denne artikkelen.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Svenskepriser

Fra Stockholm selges reiser til svært lave priser. Du kommer deg tur-retur fra Stockholm til London for kr 500. Men også billetter til de andre europeiske byene som Nice, Praha og Valencia, selges for godt under tusenlappen. I denne artikkelen finner du ti vårfriske tilbud fra Stockholm til blant annet Tunisia, Istanbul og Nice – alle under kr 1.745.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klar for flere lavprisreiser? I denne artikkelen forteller vi hvordan du reiser billig.

Ut på tur

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.