Vær-Benedikte i høy sjø!

Du kjenner henne fra værmeldingen på TV2. Vi tok en prat med Benedikte Rasmussen om reiser. Hva er den verste reiseopplevelsen hun har hatt? Hva er den aller beste?

Vi har snakket med Benedikte Rasmussen om andre ting en vær. Hun kan fortelle at det er USA som er den store gulroten!

Et reisemål du drømmer om akkurat nå?

Benedikte drømmer om USA!
Benedikte drømmer om USA! Vis mer

- USA er det stedet jeg kunne ha tenkt meg å reise for øyeblikket. Jeg synes USA virker fristende på mange måter. Jeg kunne ha tenkt meg å oppleve det landet så mange har en eller annen mening om. Jeg har hørt mye positivt fra venner og venninner som har bodd der borte i flere år. Landet er også så stort at man kan oppleve "alt", fra storbyliv til ørken til solfylte strender. Drømmen er å minimum ha en måned ferie, for så å kjøre gjennom USA fra kyst til kyst.

Reiser du mye?

- Langt i fra så mye som jeg gjerne vil.

Hvor reiste du sist?

-Jeg var på Cuba noen uker rett før påske, og det var en fantastisk reise..

- Din beste reiseopplevelse?

- Cuba vil jeg si er min beste reiseopplevelse så langt. Det var noen uker fullpakket med inntrykk. Disse inntrykkene spente seg fra et luksusliv med hvite strender og palmesus, til bylivet i Havana sentrum. Det
var absolutt sistnevnte som gjorde sterkest inntrykk på meg. I tillegg har jeg aldri før møtt et så åpent og imøtekommende folkeslag. Jeg er glad for at jeg har fått oppleve akkurat dette landet før turismen setter inn for fullt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Din verste reiseopplevelse

- Båten fra Bergen til England når jeg var på bilferie som liten. De reisene over Nordsjøen står for meg som et sant mareritt. Time etter time med høye bølger i små innestengte lugarer. Absolutt min verste reiseopplevelse!