Utvider åpningstidene for å få pass i Oslo

Oslo politidistrikt utvider åpningstidene på passkontoret på Grønland med både kvelds- og lørdagsåpent.

STOR PÅGANG: Denne våren har det vært lange ventetider for time til passbestilling. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
STOR PÅGANG: Denne våren har det vært lange ventetider for time til passbestilling. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For å fjerne de lange passkøene på Østlandet ble det i mars åpnet for timebestilling 150 dager fram i tid. Totalt ble det lagt ut nærmere 200.000 timer for bestilling av pass fram mot sommeren, opplyste Politidirektoratet.

Likevel - allerede før høysesongen hadde begynt var det lang ventetid på å få time til passbestilling i Oslo. Da det ble lagt ut 500 passtimer til en lørdag i mars, ble timene booket på en drøy time, skriver Aftenposten.

Nå utvider politidistriktet åpningstidene for å møte etterspørselen.

Fra i dag, mandag 29. april, vil det være kveldsåpent til klokken 17.30 fire dager i uken, i tillegg til lørdagsåpent. Ordningen med kveldsåpent vil være permanent, mens lørdagsåpent gjelder til og med juni.

Passkontoret er åpent for drop-in-kunder fra klokken 8 alle ukedager bortsett fra onsdager. Lørdager blir det kun timebestilling.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!