Det er på denne flytypen Norwegian vil tilby sine kunder bredbånd. Foto: Norwegian
Det er på denne flytypen Norwegian vil tilby sine kunder bredbånd. Foto: Norwegian Vis mer

Utsetter bredbånd på fly

Norwegian klar med ny teknologi, men du får det ikke ennå.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år gikk Norwegian ut med nyheten om at de fra og med fjerde kvartal ville tilby passasjerer bredbånd ombord. De er nå klare for lansering, men venter likevel med å tilby deg trådløs surfing i luften, skriver digi.no i dag.

- Det som mangler er de formelle godkjennelsene fra europeiske luftfartsmyndigheter, EASA, sier kommunikasjonsdirektør i Norwegian, Anne-Sissel Skånevik til digi.no.

Dessuten må også norske myndigheter godkjenne bruken, noe Norwegian antar vil gå raskt straks klarsignal kommer fra EASA.

- Pris er ikke endelig fastsatt, men det skal ikke koste mer i fly enn på bakken. Fullprisbetalende vil nok få det inkludert i billettprisen
, sier kommunikasjonsdirektøren videre. Les mer hos digi.no

Les også: Norwegian blir litt mindre norsk

Kommer i Boeing 737-800

Norwegian har nå faset ut den aller siste MD80-maskinen fra flyflåten, og erstatter disse med nye Boeing 737-800-maskiner. Dermed har Norwegian en flyflåte bestående av kun 737-300- og 737-800-maskiner. Bredbåndstilbudet kommer i 800-maskinene, på ruter i Europa, og enkelte ruter innenlands.

Les også: Mobiltjeneste på Ryanair

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer