Utrolig liten og utrolig kul!

Verdens kuleste koffert for små globetrottere?

Trixie og Terrance - kule kofferter for barn. Foto: Trunki/Magmatic
Trixie og Terrance - kule kofferter for barn. Foto: Trunki/Magmatic Vis mer

Utrolig liten og utrolig kul!

  1. Se bildene av Trunki


Småtrollenes drøm og foreldrenes favoritt? Det skulle ikke forundre oss om det stemmer i tilfellet Trunki. Denne britiskdesignede barnekofferten ser usedvanlig frisk ut, og virker svært gjennomtenkt. Trunki kan faktisk løse mange problemer når du reiser med små barn.

>> Se bilder av Trunki

For det første er den frisk i fargene. En fordel når den må sjekkes inn - de fleste stuere er ekstra snille med lyseblå og rosa bagasje ... Dessuten liker de fleste barn sterke farger.

For det andre har kofferten mål og vekt som gjør den tilpasset hattehyllene i flyene, og tilpasset nye regler for størrelse på håndbagasje. Du kan dermed ta den med inn på flyet. (56cm x 45cm x 25cm og 1,7 kilo uten bagasje.)

For det tredje har kofferten flere smarte løsninger som gjør oppholdet på flyplassen hyggeligere for småtroll og foreldre:

  • Trunki er laget i hardplast tilsvarende kofferter for voksne, og har sitteformet topp. Barna kan dermed bruke den som stol, hest, trillevogn, bil etc.
  • Hjul og trekksnor gjør at den kan trilles og slepes - med barna i salen. Karmer i front og hekk motvirker velting.
  • Trekksnoren fungerer også som skulderstropp slik at voksne kan bære kofferten over skulderen.
  • Horn i front gjør den ekstra frisk, og barna kan dessuten bruke hornene til å holde seg fast i.
  • Gummilister langs koffertkantene virker som hindre for klemskader på små fingre.
  • Artikkelen fortsetter under annonsen

    Britisk design

    Trunki kommer i jentete rosa og guttete blått, og har 18 liters lagringsplass. Den er tilpasset barn mellom tre og seks år. Kofferten har vunnet flere designpriser. Den britiske designeren Rob Law og selskapet Magmatic Design står bak produktet.

    Via nettsiden Trunki kan kofferten kjøpes for 24,99 pund, cirka 330 kroner, før frakt og avgifter. Butikken Lille Tordivelselger den over nett i Norge for 499 kroner.

    >> Se bilder av Trunki

    Mer om ferie med barn