Ut på byen med modeller i sikte

Det er London Fashion Week (11.-16. februar), og den britiske hovedstaden koker av de unge, vakre og populære. Vil du treffe dem? Her er adresselisten.

Ut på byen i London med modeller og glitterati i sikte? Sleng på de lekreste manoloene dine, puss pub-til-pub-skoa og tørk støv av partyhabitten. Her er adresselisten som gir deg de beste sjansene for å se - og kanskje bli sett.

Fra bowling til coctails: Ti utelivsfavoritter i London

1: Livemusikk på The 100 Club
Tidligere hangout for drøye typer i Sex Pistols og Nico, og nå gjenoppdaget blant den britiske hovedstadens unge og lekre. Kate Moss er et av nåtidens kjendisstikkord.

2: Med baller på All Star Lanes
Her må høyhælene hvile. Dette er nemlig en bowlingbane! Ikke en hvilken som helst av typen, for denne har fått godkjentstempel både fra Vogue, Elle og Harper's Bazaar. Boutique-bowling, nemlig. Med mulighet for privat bowlingbane for deg og dine kuleste venner. Fullt her? Sjekk også Bloomsbury Bowling Lanes i Tavistock Hotel.

Tro det eller ei. I London er bowling skikkelig it ! Foto: All Star Lanes
Tro det eller ei. I London er bowling skikkelig it ! Foto: All Star Lanes Vis mer


3: Coctails og cabaret på Bistrotheque
Her kan du treffe Marc Jacobs, Hedi Slimane og Luella Bartley, som visstnok kommer hit for atmosfæren i baren, fantastiske coctails og spennende show av det DJ-frie slaget.

4: Eksklusiv eleganse på Claridge's
Her gjelder det å åle seg inn på smartes mulig vis. Claridge's bar har kun plass til 45 elegante mennesker i det vakre Art Deco-interiøret som er spisset av interiøreksperten David Collins. Ingen muligheter for forhåndsreservasjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

5: Brasil møter London på Favela Chic
Frossen på tærne i februar-London? Da kan du varme deg på deilige Brasil hos Favela Chic fra tirsdag til søndag hver uke. Øst-Londons kreative sjeler varmer seg også her.

6: Om du passer inn - BoomBox
BoomBox heter søndagsklubbkonseptet på Hoxton Square Bar + Kitchen. Ikke for den uten stil og selvtillitt dette. Se bare hva de skriver om sorteringen i døren:


7: Litt Manhattan på Paper and Glass
New York-partyvertinnen Amy Sacco har kreert et lite eple i London. Hit kommer sladderpressefavoritter som Lindsay Lohan, Beyonce og Mischa Barton når de er i byen. Paper er en nattklubb og restaurant, Glass er en litt mer dempet bar like ved.


8: Japansk inspirasjon på Shochu Lounge
Sake er ut, shochu er in. Shochu er en vodkalignende destillert sprit fra Japan, som ofte mikses med frukter og varmt vann. Shochu Lounge i London serverer egne varianter, og stedet åpnet i sommer.

9: Tea Bar uten te
Galleri? Bar? Møterom? Stue? Kommer an på hva klokka er når du ankommer.

10: Dyrt, dyrt, dyrt på No5 Cavendish Square
Sosialisering de luxe for eiere av fyldige lommebøker og deres aller mest intime venner. Foruten nattklubb, barer og en restaurant, har No5 også åtte hotellsuiter med muligheter for private måltider. Bygningen har tidligere vært spansk ambassade.

Lekkert på Paper, her fra restauranten. Foto: Paper Club London
Lekkert på Paper, her fra restauranten. Foto: Paper Club London Vis mer


Flere anbefalte utesteder finner du på denne listen fra London Fashion Week