Uspesifiserte spørsmål

Når bør man slå til på restplassene, og hva betyr de forskjellige uspesifiserte kategoriene?

Publisert
Sist oppdatert
Ta solferien i august. <I>Foto: Berg</I>
Ta solferien i august. Foto: Berg Vis mer

Hei :-)
Jeg og min samboer har utsatt ferien vår for å reise til Syden i midten av august. Vi kommer til å satse på uspesifisert reise. Jeg har vært en del ganger i Syden, men har aldri reist uspesifisert før. Jeg har derfor noen spørsmål som jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg med.

Jeg ser at Star Tour selger billige turer i august mnd. 2 uker for 1995,- Er det lurt å bestille en slik reise nå, siden jeg likevel ikke tror det blir så mye billigere enn det, i august? Eller bør jeg vente til de siste dagene, med å bestille en uspesifisert reise?

Er det lett å betale seg opp til et bedre hotell , hvis jeg ikke er fornøyd med det jeg får?

Hva er forskjellen på uspes. kat 2., 3. og solkuppet 2? er det kun at du er sikret 2 stjernes hotell på solkuppet?
Det ble mange spørsmål, dette. Håper på svar på noen :-)

Blir det billigere?

I underkant av 2.000 kroner for to uker i Syden er billig. Så er spørsmålet om det blir enda billigere. Hvis vi ser tilbake til reisekuppene i midten av august, i 2001 og 2000, ser vi at prisene har vært enda lavere enn 2.000 for to uker. Både i 2000 og 2001 fikk man kjøpt toukes-turer til sydligere breddegrader for ned i 1.595 kroner. Hvorvidt man vil satse på at det blir billigere også i år, og at man er blant de heldige som får tak i de rimelige reisene, er selvsagt en avveining man må ta.

Kjøpe seg opp

I denne artikkelen om uspesifiserte reiser vil du finne svar på mange av spørsmålene du stiller, blant annet om det å kjøpe seg opp til bedre hotell. Kortversjonen av svaret på dette er: Ja, det er mulig – men du skal være oppmerksom på at det kan bli dyrere å kjøpe deg opp til bedre standard, enn å kjøpe det på forhånd.

Uspesifiserte kategorier

For ulike kategorier, bør du sjekke med det enkelte charterselskap. Du finner en forklaring på kategoriene i charterkatalogene, og på nettsidene til turoperatørene. Ettersom du vurderer å reise med Star Tour: her finner du en forklaring på deres ulike kategorier.

Hilsen fra Reiseeksperten.

  • Tilbake til innledningen

  • Videre til neste svar fra Reiseeksperten
  • Gå til oversikten over alle svar fra Reiseeksperten
  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer