Undervannsluksus

Glem hytte eller båt - gå for din egen, private undervannsbåt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en såvidt dårlig sommer værmessig som vi har hatt i store deler av Norge i år, er det sikkert mange som er tvilende til å gå på nok en sommer med alle sparepengene bundet opp i en åpen skjærgårdsjeep eller en annen godværsbåt.

Hvorfor ikke ta konsekvensen av at vi bor i et land med en kort sommersesong med mye ruskevær, og heller gå for en egen, privat u-båt i stedet? Dersom skyene kommer sigende, kan du heller nyte det undersjøiske landskapet, i stedet for å klamre deg til ripa og slåss med kvalmefølelsen, når bølgene blir for store.

BILDESPESIAL: Luksus under vann

 Foto: U.S. Submarines, Inc.
Foto: U.S. Submarines, Inc. Vis mer


CNN på nett skriver at private undervannsbåter blir mer og mer populært blant de velbeslåtte. Mens undervannsbåtprodusenten U.S. Submarines har produsert u-båter til private helt siden 1993, er det i senere tid at interessen for disse særegne fartøyene har skutt i været. Den russiske oljemagnaten Roman Abramovich og Microsoft-direktør James Cameron er blant den engere krets som kan, om ikke "gå under jorda" om kjendispresset blir for stort, så i alle fall gå undervanns!

Toppmodellen

U.S. Submarines, som lager og selger undervannsbåter til privat bruk, har mange modeller i vareutvalget sitt, alt fra tomanns undervannsfarkoster, til 465 kvadratmeters luksusdoninger. Her kan du gå til sengs i komfortable dobbeltsenger under vinduer fra gulv til tak, og kanskje våkne opp til en hvithai sirklende over sengestolpen ... Det vites ikke om tisselaken er standardutstyr ...

Soverommet i Phoenix 1000. Foto: U.S. Submarines, Inc.
Soverommet i Phoenix 1000. Foto: U.S. Submarines, Inc. Vis mer


Phoenix 1000 er toppmodellen til U.S. Submarines. Den har et innvendig gulvareale på 465 kvadratmeter, fordelt på fire etasjer. Kjøpere får muligheten til å skreddersy interiøret og hva de ønsker at båten skal inneholde; det er muligheter for boblebasseng, treningssal, vinkjeller og opptil ti soverom. Den kan dykke opptil 305 meter, og om ikke dette er dyt nok for deg, kan du utstyre Phoenix med en liten undervannsfarkost for 2 to-tre personer, som kan ta de mest nysgjerrige ned til 3.000 meter eller mer.

BILDESPESIAL: Luksus under vann

Gjør et kupp nå ...

Det er imidlertid ikke gjort i en håndvending å bygge denne hvalen av en u-båt; tre og et halvt år er forventet tidsrom til å ferdigstille denne luksusbåten, og prisen? Nette 80.000.000 amerikanske dollar, eller 434.209.405 norske kroner i dagens kurs. Husk at dollaren er lav i disse dager, og at det dermed er mulig å gjøre et godt kjøp om du handler nå ...

U.S. Submarines på nett: ussubs.com



Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!