Ukens reisekupp

RESTPLASSER: Phuket, Eilat eller Kanariøyene. Her er ukens beste solpriser.

Nyt thailandske strender fra 5.995 kroner,Foto: Chris McGrath/Getty Images og All Over Press Foto: Chris McGrath/Getty Images og All Over Press
Nyt thailandske strender fra 5.995 kroner,
Foto: Chris McGrath/Getty Images og All Over Press Foto: Chris McGrath/Getty Images og All Over Press Vis mer

Ukens reisekupp

  1. Ukens solkupp


Beste restplasspris denne uken: Fly tur-retur Oslo-Agadir for 1.498 kroner. Vil du ha bosted inkludert, må du ut med et par tusenlapper.

Prisene i denne artikkelen er innhentet 10. mars, 2006. Restplasser er ferskvare, og vi må ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Gå til vårt restplassøk for oppdaterte tilbud og priser. Du kan også få melding om restplasser som du definerer som interessante, sendt per sms til din mobiltelefon. Les mer om dette her.

Ukens beste solpriser

Det er flust med flybilletter til spanske øyer som Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura, for fra rundt 2.000 kroner. Avreisebyen er like ofte Bergen eller Stavanger som Oslo. Dersom du vil kjøpe en pakke med bosted inkludert, er en ukestur til tyrkiske Antalya det rimeligste akkurat nå, til 1.995 kroner.

Er du på jakt etter en lengre ferie, frister det kanskje med to uker. Rimeligste toukerstur går fra Oslo til Antalya, og koster 2.795 kroner. Ønsker du deg lengre vekk? Hva med to uker i israelske Eilat for 3.498 kroner, eller to uker i Phuket for 5.995 kroner?

>> Her er ukens billigste solreiser

Reiseverktøy

Restplasslisten oppdateres hvert 10. minutt.
Valutakalkulator for dine valutaomregninger.
Når lønner det seg å reise? Styr unna skoleferie og høysesong ved hjelp av vår skoleferieoversikt.
Vaksinekalkulator: Skal du langt avgårde trenger du kanskje vaksiner.