Nyt to uker på stranden i Thailand. Phuket med Star Tour får du for kr 4.998!
Nyt to uker på stranden i Thailand. Phuket med Star Tour får du for kr 4.998!Vis mer

Ukens reisekupp!

Helgen er tiden for å la seg friste. Her har du et utvalg av de billigste reisene for den kommende uken. Reis nå – tenk etterpå!

Triste grå dager med snø og slapseføre kan få noen og enhver til å ønske seg vekk. I påvente av årets sene påske er det flere gode muligheter for reiser langt under vanlig utsalgspris.

Billig og eksotisk

For deg som liker å kombinere sol og varme med spenning, eksotisk kultur og nye reiseopplevelser, kan en ferie i Thailand være tingen. To uker med uspesifisert hotell på Phuket for kr 4.998 er et regelrett røverkjøp. Avreisen går på torsdag 23. mars og arrangør er Star Tour. Ving Reiser har også ledige plasser til Thailand neste uke. For kr 5.298 får du to uker med uspesifisert hotell i Phuket. Da flyr du til gjengjeld mer komfortabelt med Golden Sunclass. Avreise er tirsdag 21. mars.

Et annet kupp går med samme arrangør til den Dominikanske Republikk. To uker med uspesifisert hotell koster her ikke mer enn kr 3.798, velger du å organisere hotell selv får du flyturen for kr 1.998. Avreise er tirsdag 21. mars.

I Brasil er det igjen hverdag etter årets store karnevalshøytid. Star Tour flyr til Natal på lørdag 25. mars. To uker med uspesifisert hotell får du for kr 4.998.

Billig til Syden

Er bagene ferdigpakket og motivasjonen på topp kan du sitte på fly til Tenerife allerede i morgen. To uker på vulkanøya får du for kr 1.998, arrangør er Apollo og avreise er 19. mars.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For deg som ikke har fullt så mye tid å sette av kan kanskje en uke i Egypt til kr 1.598 friste. Avreise er tirsdag 21. mars og arrangøren er Star Tour. Andre gode tilbud er en uke på Gran Canaria for kr 1.995 (22. mars – Saga fra Torp) samt 14 dager i Tunisia for kr 2.995 (22. mars – Always fra Gøteborg). Du kan også sjekke vår oppdaterte oversikt over restplasser.

Billig storbyferie

Er du kjapp på labben kan du sikre deg en miniuke i Barcelona for kr 1.695, inklusiv uspesifisert hotell. Avreise er ikke før mandag 27. mars, men vi anbefaler ikke å vente for lenge hvis dette frister. Arrangør er Saga Solreiser.

De fleste av charterreisene til storbyer er for lengst utsolgt. En litt dyrere men langt mer fleksibel løsning er å benytte seg av rutefly. Neste uke flyr du til London for kr 2.200 (BA), Amsterdam for kr 2.739 (KLM), Zürich for kr 3.126 (Swiss Air) og New York for kr 3.749 (Continental). Alle disse har daglige avganger fra Gardermoen og prisene inkluderer alle avgifter. Hotell kan du organisere gjennom et reisebyrå eller på nett gjennom reisesøkern.