Hva med et lite cruise? NCL holder vårsalg, og kjøpefristen er 31. mars.
Hva med et lite cruise? NCL holder vårsalg, og kjøpefristen er 31. mars.Vis mer

Ukens reisekupp!

På tide med en liten ferie? Vi har funnet frem til noen av ukens gode reisetilbud for deg.

Midtveis mellom vinterferie og påske begynner våren å melde sin ankomst for alvor lenger syd i Europa. Det er lavsesong hos turoperatørene og derfor godt med plass på flyene. En tur til varmere klima trenger ikke koste deg dyrt.

Vår, vår, vår

Skisesongen er på hell i Alpene - våren er kommet til Sydeuropa, og denne uken lar vi oss mest friste av reiser til vårmilde byer langs Middelhavet. For kun 699 kommer du deg til den franske rivieraen med Star Tour. Nyt Nice før turistsesongen, bilkaoset og hordene oversvømmer byen. Men for å få den prisen må du kaste deg rundt og reise allerede nå til søndag. Blir det litt for raskt, kan du ta samme turen neste helg - til samme pris!

For den raske fører alle veier til Rom. Mandag kan du bli med Star Tour til den evige stad for kun 599 kroner! Det må vel kalles et skikkelig reisekupp.

Varme, varme, varme

Lar du deg ikke friste av vårbyen sier du? Det er gode priser på varmere breddegrader også. Både ved å reise via Göteborg og Gardermoen kan du være fjorten dager under karibisk solskinn i den Dominikanske Republikk for kun 3995 kroner. Arrangørene er Always og Saga.

Thailand frister mange solsultne nordmenn. Både Saga og Star Tour tilbyr reiser hit for gode priser under 5000 kroner.

Reisekupp uke 13
ReisemålPrisAvreiseLengdeSpesielle forholdSelskap
Nice69926/3 og 2/41-2 ukerkun flyStar Tour
Roma59927/31 ukekun flyStar Tour
Mallorca12952/45 dageruspes. hotellVing
Lanzarote129827/31 ukekun flyApollo
Dom. Republikk(SEK) 399531/32 ukeruspes. hotell (fra Göteborg)Always
Dom. Republikk39951/415 dageruspes. hotellSaga
Thailand/Phuket49954/415 dageruspes. hotellSaga
Thailand/Phuket499830/32 ukerkun flyStar Tour
Det tas forbehold om at priser kan endres og at enkelte reiser kan bli utsolgt.

Cruise to for én

Ellers registrerer vi at Norwegian Cruiselines har storsalg i disse dager. Med kampanjen Sale of all Sails tilbyr NCL solide rabatter på skip som for eksempel gode gamle S/S Norway. Turene må bestilles innen 31. mars. Du kan velge mellom destinasjoner som Alaska, Karibien, Panamakanalen og Hawaii.

Velger du for eksempel et ukescruise med splitter nye Norwegian Sky fra Miami til østlige eller vestlige Karibien, kan du få turen for 949 dollar (i overkant av 8.000 kroner) per person (når dere reiser to stykker). NCL hevder at dette gir en besparelse på hele 1750 dollar i forhold til listeprisen (det vil si mer enn 15.000 kroner). Mer informasjon finner du på NCLs hjemmesider

OBS: Markedet for restplasser er i stadig endring. Prisene vi har søkt opp for deg fant vi fredag ettermiddag. Bare i løpet av fredagen så vi prisen til Roma falle fra 999 til 599, og prisen til den Dominikanske Republikk sank med nesten 1.000 kroner. Finn mer oppdaterte priser i DinSides Reises restplassøker eller på operatørenes hjemmesider.