Klar for avslappende dager på en strand i Tunisia? Nå koster det kun 1.399!
Klar for avslappende dager på en strand i Tunisia? Nå koster det kun 1.399!Vis mer

Ukens reisekupp: Tunisia kr 1.399

Nå, og i ukene fremover, gjør reiseselskapene livet lettere for deg som vil reise. Prisene synker og soltørste nordmenn jubler.

Vi er inni den siste uken før skolen begynner og allerede nå begynner prisene å falle. Har du tid til å vente, regner vi med en kraftig prisreduksjon fra og med neste uke. Følg med i vår oppdaterte restplassoversikt. Men det er som sagt mulig å gjøre noen gode reisekupp også denne uken. Vi har funnet frem til ukens absolutt heteste priser.

Brannen på Samos

De fleste billige turene denne uken går til Hellas, hvor den avgjorte vinneren er en to ukers tur på Samos for 1.399. Øya har i sommer vært plaget av en omfattende skogbrann som nå er over. Har brannen gjort Samos, bedre kjent som den grønne øya, til et askehull? Vi har snakket med informasjonssjef Lena Pettersson i Star Tour.

- Øya har mistet store deler av skogen, men skal du ligge ved stranden vil du ikke merke noe forskjell. Hotellene, barene, strendene og de hyggelige menneskene er jo de samme!

Har du derimot planer om en kombinert bade- og leiebilferie, anbefaler Pettersson å velge et annet reisemål.

- Det har vært en omfattende skogbrann og øya er jo ikke lenger like vakker, avslutter Lena Pettersson.

Mange ledige to ukers turer

De fleste én ukes turene er utsolgt, men har du muligheter for å være borte i to uker er et mange praktfulle turer å velge blant. I Nord Afrika ligger Tunisia som har mer å by på en bare vakre strender. Her finner du variert natur - fjell, stepper, sumper og saltsjøer, godt iblandet sterke kulturopplevelser. Lengst i sør kan du få en smakebit av Sahara-ørkenen. Star Tour selger turer hit til 1.399. Kanskje et alternativ til Samos?

Her følger en oversikt over de billigste turene i uke 32:

Ukens reisekupp
StedPrisDatoSelskapAvreiseInfo.
Samos1.39913.08Star TourOsloKun fly
Tunisia1.39909.08Star TourOsloKun fly
Athen1.59911.08Star TourOsloKun fly
Alicante1.69512.08SagaOsloKun fly
Santorini1.78912.08ApolloOsloKun fly
Kos2.19511.08VingOsloUspes.
Poros2.24510.08GulliverOsloKun fly
Mallorca2.19512.08VingSandefjordUspes.
Kreta2.29510.08VingSandefjordUspes.
Tyrkia2.49509.08VingBergenUspes.
Alle prisene gjelder for to ukers reise. Sist oppdatert 03.08

Tilbudene forandrer seg fort!

I vår restplassoversikt kan du hele tiden holde deg oppdatert om hvilke reiser som er billigst. Her forandrer prisene og tilbudene seg kontinuerlig, så følg med! I Din Reiseguide kan du lese hva andre synes om ditt reisemål, eller selv avgi din stemme. Glem ikke å sende dine beste feriebilder til vår store Sommerkonkurranse! Her kan du også sende inn din egen reiseskildring. Vi premierer de beste med blant annet et digitalkamera, en reise og reisebøker.