Ukens heteste priser

REISEKUPP: Fly til varmen fra 395 kroner.

Det er mange billigreiser til Tyrkia i denne ukens restplassliste. Vis mer


Vi har sjekket restplassmarkedet for de beste og heteste reiseprisene akkurat nå. 395 kroner for flyreise tur-retur Oslo-Istria (Kroatia) topper billiglisten denne uken.

Informasjonen i denne artikkelen er innhentet 9. juni 2006. Ettersom restplassreiser i høyeste grad kan betegnes som ferskvare, må vi ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Sjekk vårt restplassøk for ferske priser - den oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling som sms til din mobiltelefon.

Billigst fra Oslo

Du finner de aller rimeligste reisene med avreiseflyplass Oslo Gardermoen, og de billigste reisene er selvsagt også ganske nært i tid. Så dersom det frister med en billigreise til sydligere breddegrader, og du vil kapre de aller rimeligste reisene, må du ha pass og koffert i ganske så umiddelbar nærhet. Her er noen av de øvrige tilbudene som topper denne ukens billigliste med avreise Oslo:

 • Rimini: Kun fly, avreise 11. juni - 498 kroner
  Antalyakysten: Fly og opphold i en uke, avreise 11. juni - 795 kroner
  Karpathos: Fly og opphold i to uker, avreise 11. juni - 1.195 kroner
 • >> Her er ukens restplasskupp fra Oslo

  Resten av landet

  Selv om det er aller billigst å reise fra hovedstadsområdet, er det gode priser å finne også fra andre steder i landet. Vi har samlet de fem beste restplassprisene fra åtte norske byer utenom Oslo: Stavanger, Sandefjord, Bergen, Haugesund, Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø. Blant disse finner vi flyreiser for under 700 kroner både fra Stavanger, Bergen og Ålesund, og ønsker du bosted inkludert, får du en ukestur fra de samme tre byene for under 1.000-lappen.

  >> 5 x 8 restplasskupp fra Stavanger til Tromsø

  SJEKK DISSE BILDESPESIALENE på DinSide Reise:

  >> Årets bademote for gutta
  >> Årets bademote for jentene
  >> Årets solbrillemote: Billigvariantene
  >> Årets solbrillemote: Dyrt og deilig