Ukens billigreiser

REISEKUPP: Fly Bergen-Fuerteventura for 998 kroner. Her er ukens restplasskupp.

Slikk sol på Fuerteventura fra 998 kroner.
Foto: canarias-saturno.com Foto: canarias-saturno.com
Slikk sol på Fuerteventura fra 998 kroner.
Foto: canarias-saturno.com Foto: canarias-saturno.com Vis mer


Flybilletten Bergen-Fuerteventura er ukens billigste. Vil du ha bosted inkludert, er en uke i Antalya det rimeligste denne uken, til 1.595 kroner.

Prisene i denne artikkelen er innhentet 3. mars 2006. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan selv holde deg oppdatert på de beste prisene, ved å bruke vårt restplassøk. Du kan også få restplassvarsling som sms til din mobiltelefon - les mer om dette her.

Sol

Fly Bergen-Fuerteventura for 998 kroner tur-retur, eller fra Oslo til Antalya for 1.295 kroner. Dette er de beste prisene i denne ukens restplassliste. Ønsker du bosted inkludert, er Antalya billigste valg - her får du en uke for 1.595 kroner. Plusser du på 400 kroner, kan du få en uke på Lanzarote med avreise fra Bergen. For 2.595 kroner får du to uker i Antalya, med bosted inkludert og avreise 11. mars.

>> Ukens solreiser

Sol eller by?

Hva frister deg mest nå: sol- eller byferie? (Avsluttet)
Solferie(84%) 354
Byferie(16%) 66
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


By

Har du et par tusenlapper og fire feriedager til overs, kan du få deg byferie i både London, Paris, Praha og Berlin, bosted inkludert. Om du ser litt lengre fram i tid enn utgangen av mars, kan vi tipse om vår pristest til Roma som du kunne lese på DinSide Reise tidligere denne uka. Reiseperioden er helligdagshelgene i mai, og vi tipser deg om hvor du finner de rimeligste billettene, og hvilken reiseperiode som er billigst. Les mer om denne i pristesten.

>> Ukens byreiser

Relaterte artikler:

Billigst til Roma i mai
Ferdigpakke eller a la carte? Vi pristester sommerferien til Kroatia
GUIDE: Sommerend billigflyruter
Fyll, sex og sinne. Noen ganger er flyreisen mer enn bare en flyreise. Sjekk disse utrolige historiene.