Ukens billigreiser

REISEKUPP: Nå kan du få fly tur-retur Azorene for 795 kroner, eller flyreise og en ukes opphold på Kypros for 1.295 kroner.

Din mening

Hvor vil du helst på restplassferie? (Avsluttet)
Sydendestinasjon rundt Middelhavet(53%) 231
Solrikt, men lengst mulig vekk(25%) 109
Storby(22%) 96
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vi har innhentet gode reisepriser som ligger ute i restplasslistene for avreise i løpet av de nørmeste dagene og ukene. Prisene i denne artikkelen er innhentet 29. april, og ettersom restplassreiser er ferskvare, må vi ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Prisene kan endres raskt, så det gjelder å ikke være treg på avrekkeren om du finner en reise du kunne tenke deg, i restplasslisten.

Du kan selv følge med på prisene fra norske og svenske charterselskaper, ved hjelp av DinSide Reises restplassliste. Denne finner du her. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon. Les mer om dette her.

Fly til frodige Azorene for 795 kroner. Foto: Audun Bjelland Foto: Audun Bjelland
Fly til frodige Azorene for 795 kroner. Foto: Audun Bjelland Foto: Audun Bjelland Vis mer


Ukens billigste

Ukens billigste er flyreise tur-retur Azorene for 795 kroner. Avreise er enten fra Oslo eller fra Stavanger. Ønsker du ferie med hotell inkludert, kan du få en uke på Kypros for 1.295 kroner med avreise fra Bergen, elleren uke i Bulgaria for 1.495 kroner og avreise fra Oslo.

Både Bergen og Stavanger er godt representert høyt opp med gode restplasspriser denne uka, og det er ganske uvanlig at Oslo får så sterk konkurranse om de gode prisene som vi ser nå.

>> Klikk her for å se 20 sydenkupp fra norske byer

Ukens svenske

For deg som gjerne reiser fra Sverige, er det cirka de samme prisene der som hjemme akkurat nå. Billigste svenskereise er fly tur-retur Jönköping-Tyrkia for 1.000 svenske kroner. Rimeligste reise med bosted inkludert, er ukesturer til Mallorca eller Rhodos for 1.599 svenske kroner. Avreise er fra Stockholm. Er du på jakt etter toukersturer, kan du få dette til både Rhodos og Mallorca for rett under 2.500 svenske kroner, og da er flyreise og opphold inkludert.

>> Klikk her for ukens svenskepriser

Klar for sydensol og badestrand? Da er det vel på tide å friske opp vinterkroppen med en ny bikini eller badebukse: