Ukens billigreiser

Flybilletter til London, Aten, Venezia, Roma, Valencia, Nice og greske øyer for under tusenlappen – eller strandferie med hotell for under to.

Du flyr tur-retur London for 490 norske kroner.
Foto: Jorge Tutor
Du flyr tur-retur London for 490 norske kroner.
Foto: Jorge Tutor Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Nå får du to uker i Tunisia for 1.395 kroner.
Nå får du to uker i Tunisia for 1.395 kroner. Vis mer

Aller billigst denne uken er fly tur-retur London for 490 kroner – dersom du reiser fra Sverige. Flyprisene fra Norge har gått noe opp fra forrige uke, men fremdeles er det muligheter for å fly ut av landet for under 1.000 kroner.

Prisene i denne artikkelen er innhentet 30. august, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, gå inn på vår Restplasslilste, som oppdateres hver halvtime døgnet rundt. Du kan også bestille restplassvarsling til din mobiltelefon – mer om dette her.

London for 490,-

De aller billigste flybillettene denne uken får du med avreise fra Sverige. Helt i tet finner vi fly tur-retur London for 490 norske kroner, men det er heller ikke avskrekkende med en pris på 655 norske kroner tur-retur Valencia – eller 820 kroner for billetter til Roma og Aten.

Dersom det er ukesturer med bosted inkludert du er ute etter, er det flust av rimelige tilbud av også denne sorten fra Sverige. Du kan for eksempel få en uke på Kypros, i Tunisia, eller på Parga, Kreta eller Rhodos for under 1.400 norske kroner.

 • Her finner du 20 svenske kupp under 1.400 kroner.
 • Aten 795,-

  Selv om ikke denne ukens flypriser fra Norge kan måle seg helt med forrige ukes godbit (t/r Aten for 595 kroner) – er det fremdeles gode priser for den som vil ut på reise. Billigst fra Norge akkurat nå er fremdeles fly tur-retur Aten, men for 795 kroner. Du kan dessuten komme deg til både Venezia, Mykonos og Santorini for rett under 1.000 kroner.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  Vi nevnte flere muligheter å komme seg til sommer og sol fra Sverige for under 1.400 kroner – men det mangler ikke på gode muligheter fra Norge heller. Hva med en uke i Tunisia eller på Tenerife, Kos eller Menorca for under 1.400 kroner? Mest valuta for pengene får du med to uker i Tunisia for 1.395 kroner. Dersom du er ute etter en litt mer eksotisk feriereise, kan det kanskje friste med to uker i Thailand for 4.995 kroner?

 • Her finner du de heftigste norske reisekuppene.
 • Stavanger-Santorini 998,-

  Også denne uken har vi sett på restplassprisene fra flere byer i vårt langstrakte land. Du får en ukes badeferie fra både Trondheim, Bergen, Stavanger og Sandefjord for under to tusenlapper – og fra Tromsø får du faktisk nå to uker på Tenerife for 2.995. Paradoksalt nok er dette billigere enn en tur-retur billett Tromsø-Oslo.

 • Her finner du de heftigste kuppene fra Sandefjord, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø.
 • Lyst til å reise utenom charterselskapene? Sjekk våre pristester på flyreiser til New York og Sydney.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.