Ukens beste reisepriser

Cuba for 3.998 kroner eller Kanari for 895? Her er ferievalg som passer de fleste lommebøker.

En flørt med Cuba trenger ikke koste deg alt for mye denne uken. Foto: Alborno Andrea/Gamma/All Over Press
En flørt med Cuba trenger ikke koste deg alt for mye denne uken. Foto: Alborno Andrea/Gamma/All Over Press Vis mer

Ukens beste reisepriser

  1. Eksotiske reisekupp
  2. Fra 895,-


I den første riktige vinteruken kan det være greit å la seg friste av varmere klima til lavpris. Aller billigst reiser du fra Haugesund denne uken. For 895 kroner kan du komme deg til Gran Canaria i en uke, kun fly. Fra Bergen kan du pakke snippesken og vende svømmeføttene mot Tenerife. Flybilletter for 1.195 kroner - hotell kommer i tillegg. Seks hundrelapper ekstra, og du får hotell med i prisen. Fra Oslo kommer du deg til Gran Canaria i to uker for kun 1.595 uten hotell. Billige reiser finner vi også fra Stavanger og Trondheim, mens du som vil reise fra Nord-Norge eller byer som Ålesund, Kristiansand og Sandefjord må regne med flere tusenlapper for reisen.

>> Finn flere godbiter her

>> Se etter gode tilbud selv i restplassoversikten

Det er spesielt enkelt å finne gode priser på reiser i starten av desember, en tid som tradisjonelt få nordmenn velger å reise på.

Enda hetere

Holder det ikke med kanarisk varme for å tine høstfrossen kropp? I den mer eksotiske kategorien av reiser får du for eksempel en reise fra Oslo til Goa i India for 4.998. Da er første overnatting med i prisen, og du kan være i India i to uker. For uspesifisert opphold i dobbeltrom betaler du fra 5.698 kroner. Avreisene skjer i slutten av november.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Thailandferier får du i samme prisklasse. Du kan for eksempel sikre deg et sete på flyet fra Oslo til Bangkok om en drøy uke for 4.795 kroner, og være der i to uker. Vil du ha pakke med hotell betaler du fra 5.495 kroner for opphold i tidlig i november.

Mexico er også et alternativ med utreise om et par uker. For 5.898 kan du fly dit fra Oslo og være i landet i to uker, hotell ordner du selv.

Aller billigst er imidlertid prisen Apollo krever for flyreise til Cuba fra Stavanger. Latterlig lave 3.998 kroner betaler du for å oppleve Castros Karibia i to uker.

>> Se flere detaljer om eksotiske reiskeupp

Storby før jul

Hett inne i Berlin, selv om novemberkulde tar oss utendørs.
Hett inne i Berlin, selv om novemberkulde tar oss utendørs. Vis mer


Star Tour melder at de kutter prisene til storbyene Berlin, Riga, Praha, København, London, Roma, Wien, Dublin, Paris og Budapest. Fra 1.695 kroner (Berlin) til 2.260 (Budapest) får du hotell med minst tre stjerner med frokost i to netter og fly tur-retur fra Oslo. Prisen gjelder en person i dobbeltrom.

Sjekk også prisene med selskap som Ryanair, Germanwings, Norwegian og SAS Braathens for billig storbyferie.

>> Merk deg de nye bagasjereglene om du skal ut og reise etter helgen.