Tyrkia fra 1.295,-

REISEKUPP: Garantert 24-25 grader i vannet og 8-12 kroner for en halvliter. Du får mer enn sol på kjøpet, om du velger charterreise foran norske strender.

Alanya i er ett av mange chartersteder i Tyrkia.
Alanya i er ett av mange chartersteder i Tyrkia. Vis mer


Solen har forbarmet seg over deler av Norge, og på Østlandet er det lovet enda et høytrykk neste uke. Så sol er det fullt mulig å få også her hjemme. I alle fall akkurat nå. Men du får neppe de samme badetemperaturene, de spennende luktene og den billige maten og drikken, som du kan få om du velger Tyrkia eller en annen av charterdestinasjonene som er på billigtoppen denne uken.

Prisene er innhentet 7. juli 2006. Husk at restplasser er ferskvare i rask forandring. For oppdaterte priser, sjekk DinSide Reises restplassøk. Du kan også få restplasspriser direkte til din mobiltelefon - les mer om dette her.

HJEMME- ELLER BORTESOL?

Foretrekker du å tilbringe solfylte dager hjemme i Norge, eller på en strand langt borte? (Avsluttet)
Helst i utlandet(61%) 163
Helst hjemme(35%) 95
Vet ikke(4%) 10
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Billigst avreise i august

De aller billigste reisene denne uken er flyreiser til Tyrkia. Sandefjord er rimeligste avreiseflyplass; her starter prisene på 1.295 kroner for en tur-retur billett til Tyrkia. Dersom du ønsker bosted inkludert, og du vil reise fra Østlandet, blir en uke på Rhodos det billigste - men da kan du ikke reise før 2. september. Pris: 2.324 kroner.

Det er et langt hopp fra jubelprisene i mai til de prisene vi ser nå som skoleferiene har satt inn for fullt. Det er lengre mellom restplassreisene, og prisene er mye høyere. De billigste reisene på denne ukens restplasslister, er med avreise fra medio august og utover. Dersom du ønsker mer umiddelbar action, er utvalget lite, og prisene enda høyere. Billigste reise med avgang i juli, er en flyreise Bergen-Rimini med avgang 9. juli: 1.998 kroner. Da må du ordne overnatting selv. Ønsker du reise med overnatting inkludert og avreise i inneværende måned, er en uke i tunisiske Djerba det billigste: Med avreise fra Oslo får du dette for 2.998 kroner.

Her kan du se ukens beste restplasspriser:

>> Ukens beste priser med avreise Østlandet
>> Ukens beste med avreise fra øvrige Norge

>> Her du et blinkskudd fra en tidligere ferie som sier SOMMERFERIE? Send inn til vår fotokonkurranse, og bli med i tevlingen om digitalkameraer og en reise til 10.000 kroner!

ESSENSIELT STRANDUTSTYR:

Årets bikinimote
Årets badebuksemote
Årets solbrillemote - dyrt og deilig
Årets solbrillemote - billigvariantene