Turutstyr

Nytt og nyttig til skituren.

Turutstyr
Turutstyr
Turutstyr
Turutstyr
Turutstyr
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Praktiske produkter gjør skituren lettere.

Feller

Skifellene gir et suverent feste i fjellet, ekstra skismøring er en saga blott. Fellene tres på skiene og festes med lim. Det er mulig å kjøpe ekstra lim. Disse skifellene er tretti millimeter brede, og koster kr 375 hos hos Bull Ski & Kajakk AS i Oslo, men de finnes i flere bredder.

Klisterfjerner på boks

Swix Base Cleaner er en av klisterfjernerene på boks. den fjerner både klister og voks. Denne koster kr 64 hos Bull Ski & Kajakk AS.

Truger

Nyttig i tett skog og snø som ikke bærer. Trugene er ikke lenger traurige tennisracket-lignende innretninger, men finnes i tøffe farger og spenstig design – nesten så en kunne bruke dem bare for å vise seg frem. Disse kommer fra Grevel og koster kr 1.498 hos Villmarkshuset.

Vandrestav

Franske finesse å spore i disse sammenleggbare vandrestavene. Det er franske Charlet Moser som har laget lettvekteren kan justeres i lengde fra 60 – 120 cm. Villmarkshuset fører staven, som etter sigende har blitt superpopulær hos den eldre garde.

Ekstra trinser

Staver uten trinse er helt ubrukelige. Ekstra trinser er derfor kjekt å ha om uhellet skullet være ute. Disse som er laget av Gipron, hører til en teleskopstav og koster kr 199.

Klar for nytt og fancy innen turbekledning? Sjekk denne artikkelen.

Her leser du om rå ryggsekker og nødvendig utstyr å putte i den.