Turistene erobrer London

DinSide Reise har besøkt London – se bildespesialen.

"Experience the eerie atmosphere," står det pubskiltet. London har hele 5.245 puber, men ikke alle annonserer med uhyggelig stemning, slik som denne skjenkestuen. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Det sies at det bor syv millioner mennesker i London. Jeg antar at seks av dem er turister og èn av dem er bofaste briter, sa en spanjol bak oss i køen i påvente av å slippe ombord på elvecruisebåt.

Mangfold

”Når en mann er trett av London, er han trett av livet, for i London er alt som livet har å by på,” sa forfatteren Samuel Johnson. Han levde frem til1784, men utsagnet skulle vel være gyldig den dag i dag.

Visste du at London...

  • Har 5.245 puber?

  • Byr på 12.155 kafeer, restauranter og take-aways?

  • Huser restauranter fra seksti forskjellige land?

  • Har 600 kinosaler?

  • Kan skryte av 300 museer?

  • I 1999 fikk besøk av tretten og en halv millioner mennesker ?
Se DinSide Reises bildespesial.

London til restplass-pris?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.