Trysil

Trysilfjellet har med sine 26 heiser og 65 nedfarter et godt tilbud for vintersportere.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Her er tilbudene for deg som vil ha en annerledes vinteropplevelse, på vintersportstedet i Hedmark. Om det ikke står spesifisert noe annet, er prisene oppgitt per person.

Familiefeiden

Konkurranser i skibakken for hele familien, hver torsdag og fredag.
Gratis.

Snøbyggerne

Aktiviteter for store og små snøbyggere. Det bygges snømenn, snøslott, snølykter og alt annet som bygges kan. Onsdag og torsdag 17:00.
Gratis.

Fakkelkjøring

Til glede både for deltakerne og de som ser på. Hver torsdag, når bakken stenges og lysene slokkes klokken 21:00, er det fakkelkjøring i Sindretrekket. Fakler utdeles på toppen av trekket, og man kjører i lang rekke etter hverandre ned bakken.
Pris: Heiskort.

Konkurranse med fotosession

Hoppkonkurranse i Terrengparken for deg på ski, brett eller snowblades. Du kan vinne premier, og det tas bilde av deg i farta, som du får utdalt etter konkurransen. Arrangeres hver lørdag.
Gratis.

Hundekjøring

Turer av varierende lengde; halvdagstur, heldagstur og flerdagersturer. Du kan styre hundespannet selv, eller slappe av som passasjer.
Pris:Halvdagstur: 420 kroner.

Tidligski

For deg som er ute etter nypreparerte løyper og lite folk i bakken – og som ikke går av veien for en tidlig start på dagen. Det tillates maks 60 personer i bakken. Arrangeres hver onsdag og lørdag klokken 07:00, fra 9.februar til 13 april. Frokost er inkludert i prisen.
Pris: 100 voksen, 60 barn under 15 år.