Trestjerners hotell til 101.259 kroner?

Feil på Finn Reise gav elleville priser.

SJOKKPRISER: Det var noe som skurret på pakkereisene til Finn.no tirsdag 8. februar. Sjekk hva det koster helgen før 12. mars og etter. Foto: Skjermdump Finn.no/Apollo
SJOKKPRISER: Det var noe som skurret på pakkereisene til Finn.no tirsdag 8. februar. Sjekk hva det koster helgen før 12. mars og etter. Foto: Skjermdump Finn.no/Apollo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pakkereisene til Finn.no var mildt sagt sjokkerende tirsdag formiddag. Her lå nemlig 2,5 til 3,5 stjerners hoteller ute for 100.000-lappen - per person.

– Det var veldig mye. Her koster trestjerners mer enn femstjerners, var Helen Begby, informasjonssjef i Apollo, sin umiddelbare reaksjon da hun fikk tilsendt linken av DinSide.

Hun kontaktet derfor Finn for å høre hva som hadde skjedd.

Apollo reklamerte for konkurrenten

Feil i systemet

– Grunnen til dette er at hotellet er fullt den datoen, og da sperres prisen på 99.999 kroner. Men den må dobbeltsperres, ellers vil den fortsatt komme opp for salg, forklarer Begby.

Ifølge informasjonssjefen er det ingen som har bestilt pakkereisene i dag.

– Ingen vil tro at et tostjerners hotell koster så mye. Vi ville dessuten aldri latt noen betale 100.000 kroner for et 5.000 kroners hotell, påpeker Begby.

Feilen skal ha skjedd tirsdag morgen da Finn-systemet fikk overført dataene fra Apollo-systemet, men nå holder Finn på å rette det opp.

Her kan du se feilene

Nå skal alle til Gran Canaria

Ikke akkurat tilbud

DinSide prøvde å teste ut om feilen fortsatte når man klikker seg videre på linken. Ironisk nok fikk vi følgende beskjed da vi prøvde oss på en tur til Astoria hotell på Las Palmas:

«Røde priser = tilbud/restplasser. Her faller alle ordinære rabatter bort.»

Men de røde prisene, som vi har uthevet, viste følgende:

 • Frokost:
  13.096 NOK
  199.998 NOK
 • Halvpensjon:
  13.656 NOK
  200.558 NOK
 • Helpensjon:
  14.076 NOK
  200.978 NOK
 • 186.902 kroner for frokost inkludert er vel kanskje i drøyeste laget? I hvert fall ikke det man forbinder med tilbud og restplasser. Heldigvis var det bare en feil.

  Hit vil vi IKKE i sommer

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer