Tre retter til fem pund

900 engelske restauranter tilbyr lunch til 5 pund og middag til 10 pund frem til 30. april. Vi viser deg hvordan du kan dra nytte av dette supertilbudet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Lunch eller middag for fem eller ti pund. Her ser du Moshi Moshi på Liverpool Street Station.
Lunch eller middag for fem eller ti pund. Her ser du Moshi Moshi på Liverpool Street Station. Vis mer

Tre retter til fem pund

  1. Gull og gråstein


Den engelske avisen The Times slår til med sitt årlige tilbud på billige luncher og middager i hele England. DinSide viser deg hvordan du kan dra nytte av dette tilbudet - og hvilke av de 900 restaurantene du bør besøke.

Slik gjør du:

Det eneste du trenger er en stor kupong, som du klipper ut fra et eksemplar av The Sunday Times, og fire små kuponger som skal heftes til den store. Høres kanskje litt stress ut, men det eneste du trenger å gjøre er å kjøpe et par aviser innen 13. februar.

Er du bare i England i et par dager kan du spe på med en kupong som du printer ut fra avisens hjemmesider. Opptil seks personer kan spise sammen på en kupong - så her kan det være mye penger å spare!

En fullstendig liste over alle restaurantene som er med på tilbudet finner du her. (For å gjøre jobben litt lettere: London ligger i South East.)

Under hver restaurant er det indikert hvilke dager du kan benytte deg av tilbudet, og om det gjelder for lunch, eller middag, eller begge deler. Dagene er indikert med bokstaver - og det er også merket hvilke restauranter som gir deg et glass vin med på kjøpet!

Valgets kvaler:

Det er lett å gå seg vill i Londons restaurantjungel. Men heldigvis for deg har DinSide besøkt flere av dem, og her kan du se hvilke restauranter vi anbefaler i London - og hvilke du like godt kan holde deg unna.

For ordens skyld: I skrivende stund betaler du 65 kroner for fem pund, og 130 kroner for ti pund.Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!