Travis.no

Mye bra hos Travis: Gode priser, til og med en synlig rabatt for alt ”arbeidet” du gjør. Litt rotete sider og engelsk informasjon trekker imildertid Travis ned på terningkast fire.

Travis var også blant nykommerne på reisemarkedet i fjor. Selskapet satser på å formidle reiser til forretningsmarkedet, men tilbyr selvfølgelig også billetter til privatpersoner. Travis ble startet opp omtrent samtidig i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Travis.no
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Etter å ha valgt Norge som bestillingsland (det kreves, selv om du skriver inn travis.no), kommer du til hovedsiden. Travis.no er ikke blant de mest oversiktlige, og enkle, men når du først har fått gjennomført et søk er sidene greie å bruke. Du taster inn avreisested og destinasjon, velger datoer og klikker deg videre. Du kan velge om du vil søke samtlige avganger, eller om du ønsker å la bookingmotoren velge ut billigste alternativ for deg.

Med mindre du er avhengig av å reise til spesielle klokkeslett, eller har preferanser for flyselskap, lønner det seg å klikke på hurtigvalg. Sidene er direkte koblet opp til reservasjonssystemet Amadeus, derfor blir en del bestillingsinformasjon presentert på engelsk.

Travis satser på å kunne presentere billigste alternativ på gitte datoer. Kommisjonen, som vanligvis går til reisebyrået, blir ”gitt” til kunden som en selvbetjeningsrabatt. I stedet tar Travis en såkalt klikk-kostnad på kr 140. I de fleste tilfeller betyr dette at totalsummen blir rimeligere enn hva flyselskapene selv kan tilby. Betaling kan kun skje med kredittkort, en smule tungvint, synes vi. Travis var for øvrig blant de billigste i vår pristest av ulike reisebyråer.

  • Tilbyr: Bestilling av flybilletter, leiebil, hotell.

  • Krav til registrering: Nei.

  • Brukerstøtte: Telefon fra 08 til 18, syv dager i uka. E-post skal besvares innen 15 minutter (i arbeidstiden).

  • Avbestilling: Det kreves ikke avbestillingsgebyr inntil billetten er utstedt, da koster det kr 95.

  • Nettadresse: Travis.no

Forrige - Neste

Artikkelen fortsetter under annonsen