Travelbakery.no

Sjarmerende meny, men middelmådige priser. Selskapet hevder at grunnen til de høye prisene, er at de ikke har rukket å oppdatere dem. Reisebakeriet får terningkast to for å vingle med prisene.

Det vel halvt år gamle nettbyrået har i tillegg to regulære reisebyråer som er behjelpelig ved bestilling av reisen.

- På grunn av omstruktureringer i selskapet er vi for tiden ikke helt oppdatert på pris. Men vi vil bli fullt ut konkurransedyktige på pris om ikke lenge, sier Johan Haldin, representant for Travelbakery.no, til DinSide.

Etter tre skjermbilder er du i boks med bestillingen og kan klikke deg frem til reservasjon. Under bestillingsprosessen går det greit klikke seg frem og tilbake uten å måtte plotte inn informasjonen om igjen. I DinSides pristester har Travelbakery.no havnet litt ned på listen, sammenlignet med andre nettreiseoperatører. Travelbakerys valgfrie betalingsform er imidelertid et pluss. Bakeriet bruker Amadeus til flysøket, men vil ikke ut med hvordan de kommer opp med leiebil- og hotellsøk.

Det ser forsåvidt innbydende ut i "bakeriet", men kvaliteten på dataene er for slett.
Det ser forsåvidt innbydende ut i "bakeriet", men kvaliteten på dataene er for slett. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

  • Tilbyr:Fly-, hotell-, bil-, charter-, restplass-, gruppereisebestilling og forsikring.

  • Krav til registrering:Ikke før riktig billett er valgt.

  • Brukerstøtte:Ja, per e-post og i åpningstiden til Travelbakerys to reisebyråer.

  • Avbestilling:Du kan endre reiserutene så mange ganger du vil frem til du har betalt, men selskapet lover ikke at prisen blir like fordelaktig som ved den første forespørselen. Klikk av for ønsket avbestillingsforsikring.

  • Nettadresse:Travelbakery.no

Forrige - Neste